PRVO OGLAŠAVANJE LAŽNOG PUKOVNIKA: Almir Asanović slagao naciju - evo što je poručio nakon saopštenja Ministarstva odbrane!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se lažni pukovnik Almir Asanović, koji je sinoć gostovao u "Narod pita"!

PRVO OGLAŠAVANJE LAŽNOG PUKOVNIKA: Almir Asanović slagao naciju - evo što je poručio nakon saopštenja Ministarstva odbrane!

Foto: youtube.com/

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio, a sada se i on oglasio, te potvrdio da nije član Vojske Srbije.

- Ja jesam bio u avijaciji za vreme rata 1999. godine. Nisam nikada završio akademiju i nisam pripadnik Vojske Srbije. Slagao sam, a ako Ministarstvo kaže da ne smem da se predstavljam kao pilot, moram da slušam naređenje - rekao je Asanović za "Informer".

Zvanično saopštenje Ministarstva odbrane povodom ovog slučaja možete pročitati u nastavku.

Republika

Foto: youtube.com/

Almir Asanović

- Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio - navedeneo je u saopštenju.

- Ovim putem apelujemo na medije da u javnost ne plasiraju netačne i neproverene informacije koje mogu narušiti ugled Ministarstva odbrane i Vojske Srbije - ističe se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Zakon strogo zabranjuje da neko ko nema svojstvo službenog ili vojnog lica preduzima različite delatnosti koje su po svojoj prirodi podobne da kod drugog stvore utisak da je u pitanju službeno ili vojno lice.  

Republika

Foto: youtube.com/

Almir Asanović

Almir Asanović, verni fan rijalitija "Zadruga", bivši suprug Divne DNK i udvarač Ane Ćurčić, gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević. Asanović se predstavio kao pilot pukovnik, kako se predstavljao u svakom uključenju uživo putem telefonskog poziva. Asanović je, inače, i budući takmičar "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading