ONI ĆE UMRETI ZAJEDNO: Uživo na Pinku otkriveni detalji ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledateljka se uključila u uživo program televizije Pink i otkrila detalje ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića.

ONI ĆE UMRETI ZAJEDNO: Uživo na Pinku otkriveni detalji ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Sinoć je na televiziji Pink održana još jedna emisija "Narod pita", u kojoj su gostovali bivši učesnici šeste sezone "Zadruge", Žana Đorđević i Lepi Mića. Njih dvoje su dosta ratovali tokom programa, jer im se stavovi o pojedinim situacijama i osobama iz rijalitija nisu slagali, a jedna od glavnih tema za raspravu bila je upravo i Ana Ćurčić

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić, Žana Đorđević i Aca Bulić

Pošto su njih dvoje dosta komentarisali Anin ljubavni život i odnos sa Zvezdanom Slavnićem, u jednom trenutku se uključila i gledateljka koje je iznela svoje mišljenje o ljubavi Ćurčiće i Ace Bulića, za koju smatra da je jedina prava emocija, koja će večno trajati. 

- Njena najveća ljubav je Aca Bulić i ona je i Zorici rekla da ga drži u nekom delu srca. Ja sam ih viđala sa 14 godina da se drže za ruke, vole. Ona je bila sa njim, zatrudnela je, ukrali su im dete. Ona je uvek imala podršku njegove majke, uvek. Ljubav Ace i Ane je sudbonosna, verovatno će umreti zajedno - govorila je gledateljka uživo u programu na televiziji Pink. 

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5SH_LKqK9_c&ab_channel=ZadrugaOfficial

 

Podsećamo, Aca je tokom Aninog učešća u "Zadruzi 6" bio njena najveća podrška, a iako su oboje pričali da između njih ne postoji ništa više od prijateljstva, ipak su par dana posle superfinalne noći uplovili u ljubavi odnos, što je šokiralo celu javnost, jer je Bulić pre toga pričao da je zauzet. Njih dvoje svoju ljubav i dalje održavaju, a Ana ne krije da joj je emocije prema Aci uvek bila posebna. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Ana Ćurčić i Aca Bulić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

31.08.2023 07:40

Ovoj gledateljki kao da je Ana pisala tekst koji je izgovorila sa istim netačnostima. Kaže, stanovala je u zgradi preko puta a priča kao da je živela u stanu do njih i sve vreme gledala kroz špijunsku i stetoskopom naslonjeni na zid prisluškuvala. Aco Dragan Bulić je rođen pre 49 godina a Ana kaže pre 47. Gledateljka kaže da se Ana porodila sa 19 godina a da je Aca tada imao 25 godina. Uounhući se da sakriju činjenicu da je to bila maloletnička trudnoća (ona 16 a on 18 godina) oni ne znaju šta pričaju. Da bi se istražili da li je dete "Ukradeno" Treba se znati tačan datum porođaja i tačno godište i identitet roditelja. Tako bi se suzio broj tada rođene dece i onda DNK analizom utvrditi ko je ta sada već žena od 32. godine. E, da. Gledateljka je rekla razlog zašto Ana i Milena nisu više "Kume", a to je da su se tokom deset meseci Mileninu i Acine kampanje podrške Ane zbližili i ušli u vezu. Ana, ko uvek, svojim muškarcima oprašta prevaru ali suparnicama ne.