ĐEDOVIĆ PREDAO DEJANU MATERIJAL ZA UNIŠTAVANJE! Spreman za početak Elite, nikome se NE PIŠE DOBRO!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović na svom Instagram nalogu budućim neprijateljima uputio važnu poruku.

ĐEDOVIĆ PREDAO DEJANU MATERIJAL ZA UNIŠTAVANJE! Spreman za početak Elite, nikome se NE PIŠE DOBRO!

Foto: N. Mutić, M.M./ATAImages, Pink

Budući učesnik "Elite", Marko Đedović i pobednik pete sezone "Zadruge 5", Dejan Dragojević, nastavili su da se druže nakon zajedničkom učešća u rijalitiju, iako su imali par turbulencija i mnogi su mislili da njihove prijateljstvo neće opstati. 

Republika

Foto: Republika

Marko Đedović i Dejan Dragojević

Međutim, njih dvojica redovno na društvenim mrežama pokazuju da su u nikad boljim odnosima, a otkako je produkcija televizije Pink potvrdila da je Đedović zvanični učesnik "Elite", Dejan je bio jedan od mnogih bivših zadrugara koji mu je pružio javnu podršku. 

Marko je danas na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelio sliku sa Dejanom i svima pokazao kako provode vreme pred njegov ulazak u novu sezonu Pinkovog rijalitija, a uz to dodao i snažnu poruku, zbog koje bi neki trebali da se zabrinu. 

Naime, Đedović je jasno svima stavio do znanja da je materijal koji poseduje predao Dejanu, tako da se budući cimeri koji budu loše pričali o njemu ili njihova podrška, neće ni malo lepo provesti. 

- E tako, poredao sam materijal u sigurne ruke i "Elita" može da počne, slobodno me pljujte - napisao je Marko Đedović na objavi sa pobednikom pete sezone rijalitija "Zadruga". 

Podsećamo, na televiziji Pink od trećeg septembra počeće novi rijaliti program "Elita", a produkacije je već potvrdila nekoliko imena koje će se naći u ovom formatu, a to su Milena KačavendaMarko ĐedovićMensur AjdarpašićSlobodan Josipović i Marko Janjušević Janjuš

Republika

Foto: Pink

Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Auuu

30.08.2023 15:37

Našao je kome da preda . Covjek najrodjenije izdao , a ne Dedovica .