TARA SIMOV KRSTILA SINA, A U CRKVI SE POJAVIO I VERENIK: Porodična slika šokirala javnost!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov krstila sina Nikolaja, a onda se pojavio i Danilo!

TARA SIMOV KRSTILA SINA, A U CRKVI SE POJAVIO I VERENIK: Porodična slika šokirala javnost!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Tara Simov na Instagram profilu objavila je fotografije sa krštenja njenog naslednika Nikolaja, a tu se pojavio i otac Danilo Raičević.

Naime, Tara je na Instagramu objavila porodične fotografije iz crkve pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari, na kojima pozira sa Danilom i naslednikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Podsetimo, nakon dramatične situacije, budući da su pre samo nekoliko dana raskinuli, Tara i Danilo su se pomirili, što je izazvalo dosta spekulacija na društvenim mrežama. 

Podsećanja radi, Tara i Danilo su raskinuli na dan svadbe njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, nakon čega je bivša zadrugarka objasnila da to nije imalo veze sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Novinari

14.08.2023 17:10

Nemate cime da punute novine pa se bavite ne bitnim desavanjima. A plus i to polovicne ili skroz promasene informacije. Krstenje je bilo u Nisu ne u Beogradu na Zvezdari jos ste i crkvu naveli