ALEKSANDRA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU PORODICE ĆURČIĆ: Ovakve planove Aca Bulić ima sa Aninom ćerkom!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić uzvratila Ani Ćurčić, pa otkrila šta Aca planira da uradi Ivi, ali i njenom momku!

ALEKSANDRA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU PORODICE ĆURČIĆ: Ovakve planove Aca Bulić ima sa Aninom ćerkom!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock, ATAImages

Tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita" došlo je do žestoke svađe Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić, kada je pobednica spomenula Ani ćerku, nakon čega je Ćurčićeva kontaktirala bivšeg supruga i Ivinog oca.

Aleksandra je alarmirala policiju, a zatim je Ana pozvala Acu Bulića, kako bi odgovorio na prozivke Aleksandre i Filipa Cara. Ona se raspitivala za Aleksandru i pokušavala da se naoruža dokazima, a Nikolićeva je uzvratila uvredama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, M.P./ATAImages

 

 

- Nisam znala da moj život toliko zanima Aninog dečka. Zanimljiva stvar moram priznati. Ja sam zaljubljena u Filipa, tako da džabe se raspitivao, ništa od toga, odmah da vam kažem, ali razumem čoveka... i ja bih se raspitivala za druge da moram da legnem sa Anom, a i da je trpim dok se ne ugradim u prodaju ćerkinog dečka nekom klubu. Tako kažu ja samo pričam šta sam čula - nasmejala se Aleksandra, pa je dodala:

- Želim im svu sreću do tada, a posle Ana može da nastavi da tera cirkus, pošto je napravila cirkus od svog života, a ima veliku decu. Žalosno - zaključila je Nikolićeva za Pink.rs.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
gargojle

08.08.2023 18:18

Majko mila, kada osoba iz bujanovačkog mulja drugome drži moralne pridike. Velja naredio, željko ispunio, bujanovka pobedila. Ali ima nešto i više od svih njih....

Vojvotkinja Tolstoj

08.08.2023 20:27

Bujanovka mnogo nervozna, idu godine a stižu mlađe ; sve momke iz "mesare" pokupila... teško onom u čiju kuću uđe... oseća se "moćna" : intervjuišu je "novinari", hoštaplerka sa telećim pogledom - kad se ne "sredi" -gadna, ružna. Dalila marka za nju !!

Melanija

08.08.2023 21:11

@Vojvotkinja Tolstoj - Ostavite se više karikiranja tog lepog srpskog gradića i vrednih ljudi u njemu. Uostalom i vaša Ana je "Oridinurala" u susednom gradu Preševu. Više su Ana i Buliqi povezani sa Albancima nego Aleks. Acin otac je u ime DB likvidirao albanske disidente i zato je ubijen ali "Krv" nije namirena i zato Aca ima obezbeđenje. I u pravu je Aleks zbog maliverzacijama sa fudbalerima država Srbija je Aci tj. "Draganu Bombašu" (bacio bombu na kuću selektora Piksija Stojkovića i za malo ubio njegovu majku) oduzela 19.000.000 evra.