"OVIM DOKAZOM ĆU SAHRANITI BILALA" Bivši zadrugar izneo PRLJAV VEŠ o raskidu Maje i Brajlovića, otkrio šta se nalazi u njegovom TELEFONU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkriva sve o dokazima, kojima će uništiti Bilala Brajlovića!

"OVIM DOKAZOM ĆU SAHRANITI BILALA" Bivši zadrugar izneo PRLJAV VEŠ o raskidu Maje i Brajlovića, otkrio šta se nalazi u njegovom TELEFONU! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock, Pixabay.com

Bivši zadrugar i pevač Boža Džons za Republiku je odlučio da progovorio o odnosu sa Majom Marinković, ali i Bilalu Brajloviću. Kako se bliži nova sezona rijalitija ,,Elita", na početku razgovora upitali smo Božu da li možemo očekivati i njegovo ime na spisku, a on nam je otkrio sledeće.

- Iskreno, voleo bih da uđem zbog reklame i novca, za sada nemam još ništa konkretno, mislim da bi narod video pravog Božu, loše sam se bio postavio, iskreno, meni kao meni se ne sviđa moja uloga. Mogu slobodno da kažem, bio sam fikus - govori Boža za Republiku. 

Potom smo upitali Božu da nam prokomentariše i raskid Maje i Bilala, te je on otkrio da u telefonu poseduje dokaze, koji bi Brajlovića mogli potpuno da unište:

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović

- Maja mi se poverila o svemu što se dešavalo, ja neću iznositi, jer ja nju gotivim, nije lepo da pričam to o čemu smo nas dvoje pričali kada je on u pitanju. On je jako loš dečko, jedan neradnik, meni je mama iz Sarajeva, čuo sam od drugara da nema dinara, da nema račun da plati, Maju je samo koristio. On od samog početka Zadruge, bacio je oko na Maju, samo je čekao priliku. Nije isto neka devojka i neko ko je kao Maja, za nju moraš da budeš muškarčina - govori Boža za Republiku i dodaje:

- Imam i ja dokaze, ako nastavi da se tako mangupiše, u ovom telefonu šta sve ima, jedna slika i poruka, ali ja čekam da vidim dokle ide njegovo k*rčenje, jedna slika koja može da ga sahrani, ali bukvalno. Ne bih da otkrivam, izaće delo na videlo, ako nastavi. Nervira me, znam kakav je bio prema Maji, ja Maju smatram kao sestru, mnogo smo dobri, ne mogu da kažem nešto protiv.

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Za kraj razgovora upitali smo Božu da nam prokomentariše i raskid Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, na šta je on reagovao burno:

- Ko to beše? Ona gutalica? Ko beše to? Ona što ide i ovaj kada smrdi i prdi, ona ide i miriše? Zaboravio sam na tu devojku. Ona je ušla kao glumica, prošle sezone glumica jednu, a onda ušla i pokazala pravo lice - govori Boža.

Foto: Republika.rs/O. Bogdaanović

Boža Džons intervju

 

No, to nije sve, Boža nam je otkrio još mnogo velikih tajni, a sve možete pogledati u intervjuu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading