ŠAH-MAT ANE ĆURČIĆ: Zadrugarka napokon otkrila ko joj čuva leđa, zbog ovoga joj Zvezdan ne može ništa!

Autor:

Zadruga

20.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić priznala da se nikoga ne plaši, pa otkrila ko je uvek na njenoj strani!

ŠAH-MAT ANE ĆURČIĆ: Zadrugarka napokon otkrila ko joj čuva leđa, zbog ovoga joj Zvezdan ne može ništa!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda i dalje vode medijski rat, od kog nijedna ne odustaje, a čini se da je Ana, nakon iznenadnog pomirenja sa Acom Bulićem, puna samopouzdanja i ne da na sebe.

Kako je sama Milena izjavila, Ćurčićeva je ostala bez velikog dela podrške, zbog promene ponašanja nakon rijalitija, a reklo bi se da je Ana toga veoma svesna.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Ana se danas oglasila putem svog Instagram profila, pa odbrusila hejterima i stavila im do znanja da ne mari za njihovo mišljenje.

-  Zar je bitno što je neko od ljudi protiv tebe, kad je Bog sigurno na tvojoj strani? - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ena

20.07.2023 10:23

Milena, bolesna likuša koja hoće da bude Ana i da ima sve što Ana, od podrške ne medija, prvo Aco nije uspelo, pa sada će Zvekija, izvinjavala se trulom Moki možda će njega jer upišanko kako god slab je na Anu, ništa joj nepreostaje da izmisli još kojeg ili truli tatko haha. ..za lečenje ....Ana u nedelju neka sve ispriča i da je sahrani više je naporna samo Ana, toliko je bitna da jad ne može na svoje ime šta reći već Ana....dosta ti je Ana dala, pokrala si je ....đek je bila uvek Ana ali sjaši više

Babaroga

14.08.2023 10:16

Zaista mi je smesna konsrtatacija da Kacavenda hoce da bude Ana….hahaha Prvo ,Kacavenda je recita ,razborita ,borbena i gadja u cilj,za razliku od njanjave -jadna ja ugrozena (a sujeta me ubija) ! Nema sanse da se porede njih dve nu u kojoj kategoriji !!