JEDNA TRUDNA, DRUGA PORŠELINA! Procurila tajna prepiska Zolinih devojaka, Slađa NAPALA Inu da joj prizna ko je otac deteta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Lazić zabrinuta da je Zola otac Ininog deteta.

JEDNA TRUDNA, DRUGA PORŠELINA! Procurila tajna prepiska Zolinih devojaka, Slađa NAPALA Inu da joj prizna ko je otac deteta! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pink.rs

Kao bomba je odjeknula vest da je bivša zadrugarka Kristina Ina Rajzinger u drugom stanju, a mnogi su posumnjali da bi otac mogao biti Lazar Čolić Zola sa kojim je bila intimna u ''Zadruzi 6'', što je pogodilo njegovu sadašnju devojku Slađanu Lazić, ili kako se ona predstavlja Slađa Poršelina Blinda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina Rajzinger trudna

Slađana joj je odmah poslala poruku.

- Ina, pričaj, je l' si realna?! - napisala je ona, a Ina se pravdala.

- Slađo, nema Zola nikakve veze sa tim! Nemoj molim te i ti... Ako hoćeš, pričaćemo ovih dana.

- Znači, nije Zola otac, to mi je bitno. On je moj dečko, zato te pitam, molim te da mi kažeš - poručila joj je Lazićeva.

- Nije, Slađo! Pa, zar misliš da ti ja ne bih rekla, ili njemu? Naravno da bih. Nemoj uopšte oko toga da razmišljaš - odgovorila joj je Ina.

Republika

Foto: pink.rs

Prepiska Slađe Lazić i Ine Rajzinger

Podsetimo, Zola se juče oglasio ovim povodom.

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u "Zadruzi". Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi - poručio je Zola za Pink.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading