Zorica Marković izvređala Lunu: KAD SI SE JE*ALA PRED KAMERAMA NISI IMALA TREMU!

Autor:

Zadruga

21.02.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bila organizovana Zadrugovizija, a Zorica Marković, koja je bila u žiriju, još jednom je pokazala koliko ne podnosi Lunu Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Već nekoliko puta je Zorica isprozivala u medijima Đoganijevu, a ni sinoć nije bila blagonaklona prema njoj, te uopšte nije želela ni da komentariše njen nastup.

Međutim, kada je Luna izjavila da ima tremu, Markovićeva je tiho rekla nešto na njen račun.

- A nisi imala tremu kad si se je*ala pred kamerama - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ivana Mitic

21.02.2018 17:35

Markovićku treba da budesramota da lažno morališe. Pozabavi se svojim"ranim radovima", potom vezama sa mnogo, mnogo mladjim muškarcima i dr. Ti ponajmanje imašjpravo da blatiš devojke,kojima sve priliči. Tolika mržnja i prostakluk je vrlo poznat i svojstven njoj.

Odgovori 10 22
mara

21.02.2018 18:04

Samo Zorica ima hrabrosti da kaze istinu, ali ne bas u oci.

Odgovori 21 4
Gastarbajter

21.02.2018 18:08

Zorica je ljubomorna jos na Anabelu i Gagija. A mlade i lepe devojke kao sto je Luna uopste ne podnosi. Zato i voli Kiju

Odgovori 9 28
Viktorija

22.02.2018 06:25

Zorica očigledno ima amneziju. Pošto je omatorila, nema ko da je očigledno kre.. udara nisko na mlade,lepe i uspešne devojke.Njima sve priliči i ljubav i se x. Ćuti matorai pokrise.nemoj ti da lažno morlišeš.Sa koliko oženjenih murškaraca sibila idr.nećemo o tome. Loš s ičovek, seljančura u pravom smislu te reči. Sjaši više sa Lune, nisi na Anabelinom nivou. Ne komentariši decu,jer ponajmanje ti imaš pravo na to.Propala pevačica traži medijski prstor.

Odgovori 5 17