PRE SUDA - DOLAZI NA PINK! Zadrugaru pala roletna, sprema haos uživo u programu!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petoplasirani zadrugar spreman da razveže jezik, neće poštedeti nikoga!

PRE SUDA - DOLAZI NA PINK! Zadrugaru pala roletna, sprema haos uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovaće petoplasirani zadrugar Ivan Marinković, koji je svojim poslednjim gostovanjem izazvao totalni haos, kada se sukobio sa Zoricom Marković i Anom Ćurčić i krenuo da iznosi niz optužbi na njihov račun.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ivan će, između ostalog, u emisiji komentarisati i najsvežiji slučaj koji je danas odjeknuo u medijima, a to su prijava i tužba koje je dobio od strane bivše cimerke iz Bele kuće, pevačice Zorice Marković. Pored toga, Ivan je spreman da odgovori na sva vruća pitanja gledalaca, a on će govoriti i o aktuelnoj temi kada je njegov život u pitanju, a tiče se odnosa i borbe za starateljstvo nad sinom Željkom.

Republika

Foto: ATA Images

 

Marinković je poznat po britkom jeziku i ne libi se da iznese svoje mišljenje, pa je sigurno da se mnogi njegovi bivši cimeri neće dobro provesti večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Smor

30.06.2023 14:58

Kakva promocija boleštine. Prvo smor bezmudi glumi nekog "boljeg Ivana". Koga to zanima? Smarač, nikogović, ozbiljna boleština, zlo. Pitajte ga da iščita javno kako je uzgledala njegova "ljubav" sa Jecom? Pisale novine u više navrata, sa sve policijom. I sada on "šarmanatn", "inteligentan", "otac godine", "trezan"... Klošar najobičniji bio i ostao.