ŠTA JE ZADRUGA 7 ELITA? Otkrivamo sve detalje novog rijalitija, NAJVEĆE PROMENE u istoriji!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje o novom rijalitiju ,,Zadruga 7 Elita".

ŠTA JE ZADRUGA 7 ELITA? Otkrivamo sve detalje novog rijalitija, NAJVEĆE PROMENE u istoriji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Group, objavio je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu da su počele pripreme za novu sezonu "Zadruge", koja na programu Pinka, najgledanije komercijalne televizije, startuje ove jeseni!

Kako saznajemo, ove godine pravila će biti potpuno drugačija, a ono što će sedmu sezonu razlikovati od prethodne, na samom startu je naziv ,,Elita". Dakle, ono što je definitivno jeste da će se u sedmoj sezoni najgledanijeg rijalitija pronaći samo velika imena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Željko Mitrović Zadruga

 

Međutim, to nije sve! Kako se televizija Pink bori protiv nasilja, Željko Mitrović otkrio je da će emitovanje rijalitija imali najveću promenu do sada. 240 sekundi od emitovanja sa zakašnjenjem će biti, kako bi se sprečile sve društvene anomalije, budući da će tolerancija na bilo kakav vid nasilja biti nulta. 

Foto: RTV Pink

Željko Mitrović Zadruga

 

No, pored toga, do sada najveća nagrada u rijalitiju će odneti pobednik, a pored toga, biće još dva nagrađena takmičara. 

Kasting je u toku, a ono što nas dodatno čeka, uskoro ćemo videti!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zivkovic

28.06.2023 17:58

Reko je da neće da učestvuju diskfalikovani kad prva koja je 3 putarina sa 8 razreda škole uzme pare unapred koje možemo da sanjamo .Pink nije od reci