ŽESTOKO POLIVANJE UŽIVO U EMISIJI: Zorica skočila na Ivana, obezbeđenje jedva sprečilo MAKLJAŽU! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.06.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka izgubila kontrolu, program odmah prekinut!

ŽESTOKO POLIVANJE UŽIVO U EMISIJI: Zorica skočila na Ivana, obezbeđenje jedva sprečilo MAKLJAŽU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnjem izdanju emisije "Narod pita" suočili su se Ana Ćurčić, Zorica MarkovićIvan Marinković, međutim, u jednom momentu došlo je do opšte svađe i polivanja u studiju, te je obezbeđenje morala munjevitom brzinom da reaguje.

- Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - istakao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković svađa sa Zoricom Marković i Anom Ćurčić Narod pita

- Najbolja na svetu - rekla je Ana.

- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila... Pitaš koji sam otac... Evo, otac sam veliki! Imaću još jedno dete! Imam ženu koju volim, a neću da se j*bem sa strane kao ti i kao ova spodoba - vikao je Marinković, a Zorica Marković je uzela čašu punu soka i ispolivala ga, nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo između njih dvoje.

- Jao... Stara Zoricina fora... Si**š mi k**ac, kravo debela raspala, koja si ostavila sinove, mami tako svojoj sinovima, samo to umeš, klošarko - drao se bivši zadrugar.

- To ti je za sinove! Ćao, pijanac - mahala je Zorica, dok je obezeđenje sklanjalo Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković svađa sa Zoricom Marković Narod pita

- Šta može drugo, klošarka debela?! Hajde pojavi se negde u gradu, ja ću ti j**ati mater pred svima - vikao je Ivan, pokušavajući da dođe do Zorice.

- Ovo su pretnje, molim vas da se reaguje! Ja ga opominjem da mi ne dira decu, a on mi vređa decu... Pijanduro - nastavila je Markovića u svom maniru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković svađa sa Zoricom Marković Narod pita

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
djole

17.06.2023 16:32

Nevaspitana prostakusa

Aba

17.06.2023 17:52

@djole - Tuširala nevaspitanog prostaka. Gde mu je bre muškost, on trača kao neurotična baba. Na kraju cvili i plače od nemoći i pakosti što su svi prokužili da priča nebuloze koje je on ili Šmici i Jelena pročitali po portalima. Nigde dokaza (nadam se da će ih na sudu pokatati ) za teške optužbe. Poleteo Marinković u Zadruzi, Mijana mu povremeno kresala krila pa je bio i potonuo dok Kulićke nisu izašle. A da nebi Miljane i Goce, niko nikad nebi ni čuo za Marinkovića. Ovako, ostaće upamćen zbog nebrige o kćerci godinsma i žao mi je tog deteta koje ga se stidibi ne želi kontakt sa ocem. Mali Željko kojeg nije priznao 5 godina a ima sreću da ga odgaja baka, (jednog dans će mu sigurno kad poraste i sve shvati) zamerizi. Zoki, Zorule, zasluženo je dobio sokić a ne pivo za sve uvrede i psovke noćas. Izgledalo je kao da se malo i upišao od muke i sramote.

Аnа

18.06.2023 13:40

Pijanica Ivan na TV.