POSLEDNJE INFORMACIJE IZ ĐENOVIĆA: Evo šta se dešava sa Anđelinom porodičnom VILOM nakon njenog POMIRENJA sa Zvezdanom!

Autor:

Zadruga

20.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se pričalo o tome da je vila zbog bruke i sramote stavljena na prodaju!

POSLEDNJE INFORMACIJE IZ ĐENOVIĆA: Evo šta se dešava sa Anđelinom porodičnom VILOM nakon njenog POMIRENJA sa Zvezdanom!

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Anđela Đuričić se pre samo nekoliko dana pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, a oprostila mu je i novi raskid, koji se dogodio juče. Kako se i ranije pisalo i spekulisalo, njeno ponašanje je uticalo na život njene porodice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan, Anđela i Maja

Komšije su ranije izjavljivale da njeni roditelji ne izlaze iz kuće od sramote i da su bili toliko ogorčeni na nju, da su želeli da je se odreknu zauvek. Stvari su se malo promenile kad je Zvezdan smuvao Maju Marinković, pa je Anđela dobila i pismo od svoje porodice, za koje je molila skoro mesec dana. Ipak, ona je sve pogazila kad se ponovo smuvala sa Zvezdanom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, republika.rs

Vila u Đenovićima

Anđelina porodica ima vilu u Đenovićima, koji godinama izdaju u turističke svrhe. Pisalo se i o tome da je kuća navodno zbog sramote stavljena na prodaju, a sada je došlo do preokreta. Naime, na sajtu gde su se apartmani godinama iznajmljivali stoji da vila više nije aktuelna. Nejasno je da li je ovo zbog loše reklame ili je kuća konačno prodata.

Foto: Printscreen

Oglas

Anđelina vila se nalazi na samoj obali Jadranskog mora, a porodica pored ove nekretnine ima i stan u centru Herceg Novog, kao i stan u Podgorici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

20.05.2023 17:40

bice to svadba za pamcenje