DJ NEBA IZ ZADRUGE KONAČNO OTKRIO SVE: Mislim da je vreme...

Autor:

Zadruga

06.04.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog utorka napravi dar-mar u "Zadruzi", a sada prelazi i na estradu!

DJ NEBA IZ ZADRUGE KONAČNO OTKRIO SVE: Mislim da je vreme...

Foto: Privatna arhiva

DJ Neba

Nenada Živića, poznatiji kao DJ Neba, javnost je upoznala u rijalitiju "Zadruga", jer bez njega zadrugarima boravak na imanju u Šimanovcima ne bi bio isti. Naime, Neba već duži period svojim miksevima hitova dovodi atmosferu do usijanja svakog utorka na žurci, a sada pretenduje i da osvoji predstojeće leto.

Kako je otkrio za naš portal, DJ Neba je spremio pravu poslasticu za sve obožavatelja koji ga slušaju i prate njegov rad, i to bombastičnu saradnju sa našom veoma poznatom pevačicom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

DJ Neba

- Dugo sam čekao na ovu priliku i evo konačno da najavim pesmu. Trebala bi da ugleda svetlo dana sledećeg meseca, a pre toga će se naći na društvenim mrežama Deezer, Spotify, TikTok, Instagram. Pesma nosi naziv "Loco"  i moram da kažem da pretenduje da bude pravi letnji hit, jer su je radili ljudi koji prave pesme za "Zed generaciju", a opšte je poznato koja se ekipa tu nalazi. Svakako je uz sve ovo i moja velika želja, a i neki redosled nalaže duet. Moram priznati da je veliki broj estradnjaka sa kojima sam sarađivao već i sa kojima bi svakako želeo duetsku saradnju, ali dok ne potvrdim neka ostane mala tajna. Reci ću samo da se radi o jednoj vrhunskoj srpskoj pevačici i zvezdi. Ono što je kod mene ustaljeno je naravno "Zadruga" utorkom gde svaki put napravimo vrhunsku atmosferu sa poznatim pevačima i pevačicama i žurka koja je već zaživela u Beogradu u klubu Tranzit gde redovno puštam muziku. Svi ste dobrodošli - rekao je Neba za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

DJ Neba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading