ANA ULAZI U ZADRUGU? Slavnićeva supruga i Zvezdan će se uskoro naći OČI U OČI!?

Autor:

Zadruga

27.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Slavnić dobila ponudu za ulazak u ''Zadrugu 6''.

ANA ULAZI U ZADRUGU? Slavnićeva supruga i Zvezdan će se uskoro naći OČI U OČI!?

Foto: ST/D. Kadić/printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana Slavnić postala je jedna od glavnih tema šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' a kako tvrde mediji, produkcija joj je navodno ponudila ozbiljnu svotu za ulazak na velelepno imanje..

- Ne mogu da odajem mnogo detalja, ali produkcija je momentalno kontaktirala Anu sa ponudom da uđe u "Zadrugu". Imala je ona ponudu još i dok je Zvezdan samo koketirao sa Aleksandrom, ali se ipak čekalo da Slavnić pređe granicu. Kada se to desilo produkcija je naravno stupila u kontakt sa Anom - otkriva izvor za Puls i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Članovi produkcije jako dobro poznaju puls svojih gledalaca i ono što žele da gledaju, a ulazak Kije Kockar u prvu sezonu "Zadruge" kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani je bio pun pogodak. Kako je Kija prvobitno oštro odbijala da uđe u rijaliti, a zatim kasnije pristala kako bi iznela svoju stranu priče, članovima produkcije je veoma jasno da ne treba da reaguju na prvo "ne".

- Ana je zasad i dalje pri kategoričnom "ne", ali i ona će se, po svemu sudeći, jako brzo suočiti sa tim da će je suprug svakodnevno blatiti na televiziji u želji da "opere" vlastiti postupak, pa je samo pitanje dana kada će početi da iznosi "prljavi veš" iz njihovog braka, na šta ona neće ostati imuna.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Ana Slavnić

- Vrlo je moguće da će sa Anom biti kao i sa Kijom, pa će naposletku ući iz dva razloga. Prvo, kako bi sprala ljagu sa svog imena i suočila Zvezdana sa njegovim potencijalnim lažima, a drugo - novac. Niko nije gadljiv na pare, a to je dobar način da se zaradi. Ne mogu da ulazim u detalje, ali reći ću vam da je Ana dobila ponudu koja se ne odbija - zaključio je izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

27.12.2022 08:48

ANA USERI MU SE U YIVOT YENO POKAYI DA SI NAJACA KO JEBE HELGU I PICKICU