(VIDEO) NE MOŽE NIŽE: Luna simulirala seks pred svima

Autor: Republika

Zadruga

20.01.2018

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su ostali Zadrugari odmarali, Luna Đogani i Sloba Radanović su iskoristili priliku za razmenjivanje nežnosti. Nakon burnih događaja proteklih dana, kao i čestih razmirica, čini se da su više nego ikada željni jedno drugog!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Sloba je smirivao

Strasti između Slobe i Lune razbuktale su se do usijanja! Vidno raspoloženi, mazili su se i ljubili, a onda u jednom trenutku više nisu mogli da se kontrolišu, pa su počeli slobodnije da se ponašaju.

Dok su ležali, oni su i šaputali, pa joj je Sloba na uho rekao:

Mnogo si slatka kad se tako usplahiriš! Okreni se!

Luna kao da je jedva dočekala ove Slobine reči, pa ga je odmah obavila nogama i počela da pravi pokrete kojima je simulirala seks, piše pink.rs.

Sloba je ovog puta bio glas razuma, pa je Luni predložio da se grle i malo odspavaju, a ona se razneženo privila uz njega i oni su nastavili da se maze.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u sledećem videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

21.01.2018 11:29

Slučajno bacih pogled na video koji prikazuje Anabeli i Gagija u studiju! Anabelo pogubila si konce jer tvoje ponašanje je zastrašujuće, ali stvarno! Ja sam se zgrozila kako sa njenim ponašanjem jer nije Gagiju dala jednu reč da progovori. Posle surfanje po netu videla sam da je podigla seriozni kampanju protiv Kije. Ja sam zaprepaštena koliko je ona spremna da napakosti Kiji jer ju je muž prevario pred celim svetom. Strah me je na šta je sve spremna! Bože me sačuvaj i sakloni, pa i Nadeždu poslala da napada Kiju!

Ljubica

21.01.2018 14:10

Glupo je jad roditelji rezuraju Zadrugu cime samo ukopavaju decu