Dušica saopštila ZDRAVSTVENO STANJE Miljane Kulić: Nakon HITNE hospitalizacije, zadrugarka se oseća LOŠE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je otkrila kako se Miljana Kulić oseća, nakon što joj se slošilo pre samo nekoliko dana.

Dušica saopštila ZDRAVSTVENO STANJE Miljane Kulić: Nakon HITNE hospitalizacije, zadrugarka se oseća LOŠE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević večeras je na kratko prekinula emisiju na "Pinku" u želji da svima saopšti kako je Miljana Kulić, nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, nakon operacije želuca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakoljević Narod pita

 

Miljana Kulić se jako loše oseća. Šaljemo joj podršku iz studija. Uz tebe smo Miksi i uz tvoju porodicu, znamo da si jaka! - navela je Dušica Jakovljević na početku, pa su je svi u studiju pozdravili aplauzom.

Nakon što je imala operaciju žuludca u Turskoj, rijaliti učesnica Miljana Kulić ne može da se oporavi, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Nišu.

Miljani je prvo pozlilo po povratku iz Turske, kada je trebalo da bude gost emisije na "Pinku", pa je u poslednjem trenutku odustala iako je stigla u prostorije televizije. Tada se žalila da joj je muka i da se oseća loše. Posle toga nije prisustvovala ni rođendanu sinu Željka, a njena majka Marija Kulić sad je objavila Miljaninu fotografiju i otkrila da je završila u bolnici u Nišu.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

- Miljana je od sinoć u Urgentnom centru i nije joj dobro. Do pre polasata smo bili sa njom, ali više ne dozvoljavaju zbog korone - napisala je danas Marija u objavi i okačila fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading