POSLEDNJA BITKA DALILE I DEJANA ZA 50.000 EVRA: Sutra veliko finale "Zadruge 5"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među superfinalistima "Zadruge 5" našli su se i najveći prestupnici i najprimerniji zadrugari, koji su izdržali svih 10 meseci bez skandala. Iako se već danima polemiše oko toga ko bi ove sezone mogao da bude pobednik, kao favoriti su se u prethodnom periodu izdvojili najrazličitiji likovi.

POSLEDNJA BITKA DALILE I DEJANA ZA 50.000 EVRA: Sutra veliko finale "Zadruge 5"

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dejan i Dalila Dragojević

Od onih koji se zbog postupaka čak smatraju omraženim u narodu do tihih i povučenih, koji su primernim vladanjem osvojili gledaoce, od čijih glasova i zavisi, kao i u svim prethodnim sezonama, ko će stati na tron i poneti ček od 50.000 evra. Nedelju u Beloj kući dočekalo je 19 učesnika, a oni se na osnovu postupaka kroz celu petu sezonu mogu podeliti u dve suprotstavljene grupe.

One koji su držali pažnju skandalima i drugi koji su služili za primer i u najtežim situacijama. Tako je Crnogorka Anđela Đuričić do kraja ostala primer da žena može držati do sebe u ma kakvim okolnostima, te prevareni muž Dejan Dragojević, koji je, uprkos teškim životnim udarcima, pred kamerama uspeo da se izdigne iznad situacije i započne novi život s Aleksandrom Nikolić, koja može da se svrsta u isti koš s njim upravo zbog veze u kojoj su bili i ostali do finala.

Pevačica Sandra Rešić jedna je od onih koje je narod zavoleo zbog njenih osobina. To što se pred sam kraj smuvala s Anđelom Rankovićem, iako je i pre njega imala nekoliko neuspelih prilika da u paru dočeka završetak rijalitija, nije mnogo uticalo na njen rejting. Isto tako nekada kontroverzni učesnik Miki Đuričić i sam se sebi čudio i smatrao ludim što je ostao normalan bar u jednom od brojnih rijaliti-formata iz kojih je uglavnom bežao ili bivao izbačen usled diskvalifikacije.

Pored njega, i Lepi Mića, pa čak i Marko Đedović, koji su oštri na jeziku, ostali su na visini zadatka. Sanja Grujić, te Stefan Karić, isto su zadrugari kojima se nije imalo šta mnogo zamerati. S druge strane, možda je za čuđenje kako su uopšte opstali do kraja, ali očito je da se i oni koji su najviše šokirali naciju veoma dobro kotiraju, čim su dogurali do finala.

Najčuvenija preljubnica Dalila, koja je i sama često znala da kaže da se plaši izlaska u realan svet zbog svih postupaka za koje i ona nema opravdanja, uspela je da se u "Zadruzi 5" pominje kao favorit. Ništa manje, njen rijaliti-ljubavnik Filip Car, koji se proslavio kao zadrugar s najviše recki, nekima je očigledno simpatičan, čim i njega pojedini vide kao pobednika.

Zahvaljujući skandalima i svađama do finala su opstali i preljubnici Milana Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja, kao i Milica Veselinović, te Mensur Ajdrarpašić, za kog se smatra da čak ima šanse za pobedu, ali tek otkako je raskinuo s Milicom.

Po svađama su ostale upamćene Jovana Tomić Matora i MC Aleks, dok se Lazar Čolić Zola, nakon svih skandala s bivšom, pošteno izblamirao muvanjem Viktorije Mitrović i to desetak dana nakon što je abortirala dete ni manje ni više nego njegovog dojučerašnjeg drugara Marka Osmakčića.

Smerna Crnogorka po aršinima naroda

Jedan od najkulturnijih stanovnika Bele kuće Anđela Ðuričić bez dizanja velike prašine uspela je visoko da se kotira, a u poslednjih mesec dana se uveliko priča da je jedna od omiljenih zadrugarki koja bi vrlo lako mogla i da pobedi. Iako je u rijalitiju bila zaljubljena u cimera Mateju Matijevića, uspela je da obuzda emocije, koje joj nisu bile uzvraćene istom merom, i ne posrne poput mnogih drugih devojaka.

Smerna Crnogorka pokazala je na delu da žena zbog osećanja ne mora muškarca da stavi ispred sebe, čime je zadobila još više fanova. Čak ju je javno podržao i Sloba Radanović, koji nikada ranije nije otkrivao favorite, ali je to ove godine učinio samo nekoliko dana pred superfinale.

Glavni favorit žrtveno jagnje

Dejan Dragojević važi za najvećeg favorita maltene od momenta kada ga je supruga Dalila nakon pet godina braka javno prevarila i ostavila zbog ozloglašenog Filipa Cara. Preko noći je postao žrtveno jagnje, koje su milioni zavoleli i do kraja ostali uz njega, saosećajući s njim i sažaljevajući ga.

Republika

Foto: Printsreen Instagram heavycur_zadruga1

 

 

Za njegovo ponašanje, koje je prošlo kroz sve faze, uvek je svako mogao da nađe opravdanje upravo zbog toga što mu se desilo usred rijalitija, a način na koji je izašao iz svega toga još više je oduševio sve one koji su mu već poklonili simpatije. Zato je najveći broj onih koji se nadaju njegovoj pobedi.

Preljubnica kao kraljica

Poznato je da Dalila Dragojević još od učešća u drugim rijaliti-formatima za sobom vuče armiju fanova, koja od nje nije odustala i kada je uništila brak zbog navodne strasti koju je iznenada osetila prema Hrvatu.

Republika

Foto: Printskrin/ZadrugaOfficial

 

 

Čak i to što gotovo da nije pokazivala nimalo griže savesti, nego je bilo i situacija u kojima se ponašala kao da je ona žrtva cele te situacije, nije joj poljuljalo popularnost. Iako mnogi smatraju da bi njena pobeda bila greh, ima i onih koji je, uprkos svemu, vide na tronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading