Tara Simov URNISALA bivšeg: Mateja je lako šutnuo Minu, taj odnos je bio BLAM VEKA! Otkrila i da li se vraća u rijaliti (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

13.06.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je za Republika.rs komentarisala svoje bivše momke.

Tara Simov URNISALA bivšeg: Mateja je lako šutnuo Minu, taj odnos je bio BLAM VEKA! Otkrila i da li se vraća u rijaliti (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Republika TV, Youtube AmiG Show

Mateja Matijević, Tara Simov, Mina Vrbaški

Tara Simov imala je burne emotivne odnose u Zadruzi, a sada kada je na slobodi, upitali smo je kako se oseća što će Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša biti poznati kao njeni bivši momci.

- Mislim da njih treba da pitaš kako se osećaju zbog toga, pošto meni je to top - rekla je Tara kroz smeh.

Foto: Printscreen Youtube Republika TV

Tara Simov bila je učesnica Zadruge

 

- Što se tiče Mateje, sve mu je vraćeno, sve što mi se nakupio bes i gnev, što sam htela da se osvetim za to što me je povredio, sam je sebi dao autogol i neka mu je. Zabolele su me više njegove reči od Ša, jer me je Matea ubo baš tamo gde treba - dodala je Tara o bivšem. 

- Izbor partnera je moj, niko me nije terao ni da budem sa Ša ni sa Matejom. Prebolela sam Mateja, ali sva ta razočarenja, ne može da me ne pogodi kad se svakom mom bivšem momku nešto desi, a krivo mi je što je uradio od sebe ove godine - rekla je Tara i opisala njegov odnos sa Minom Vrbaški, sa kojom je raskinuo pre dva dana.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević, Mina Vrbaški su nedavno raskinuli

 

- Blam, blam veka. Sprdaju se ljudi na Tviteru: Mateja, vrati se u Zadrugu 3 da se pereš od petice. Dovoljno je narod rekao. Čim je on Minu tako lako šutnuo, sve je jasno. Mateja je u odnosu sa mnom pokazao ljubav, a sve nakon toga je neka korist i zadovoljstvo. Uzmimam sve zasluge što se tiče njegovog bitisanja u Zadruzi. Rekla sam mu da mi trebaju neke pare, ali žao mi je, izgubio je honorar jer je bio nasilan - smatra Simova.

Otkrila je i da li će se vratiti u rijaliti, a sve pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

13.06.2022 09:03

Po kvalitetu licnosti , mrtva trka izmedju Tare i Mine .