KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O DALILINOJ ĆERKI: Huso Mujić uradio DNK analizu i došao do frapantnog zaključka!

Autor:

Zadruga

04.05.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Dalile Dragojević konačno otkrio pravu istinu o navodnoj unuci.

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O DALILINOJ ĆERKI: Huso Mujić uradio DNK analizu i došao do frapantnog zaključka!

Foto: printscreen rtv pink, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Dalia Dragojević, Huso Mujić otac i ćerka

Javnost već duže vreme bruji o navodnoj ćerki Dalile Dragojević, za koju se navodilo da ju je zadrugarka napustila pre osam godina. Otac rijaliti-zvezde, Huso Mujić, prvo je demantovao da ima unuku, a onda se navodno bacio na posao ne bi li otkrio istinu.

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić Daliln otac

Husine komšije iz Dalilinog rodnog Šepka navode da je Dragojevićkin otac čak išao na DNK analizu.

- Husi đavo nije dao mira, bar se tako priča po Šepku, pa je rešio da obavi DNK analizu koja je inače već jednom, navodno, rađena, dok je Dalila bila u "Parovima". Ima ovde jedan komšija gastrabajter koji radi u Švajcarskoj i on je dolazio ovamo za katolički Vaskrs, a ja sam čuo da ga je Huso zamolio da donese uzorak pd te male u Švajcarskoj, dovoljno je jedna dlaka s kose i ovaj mu je, navodno, to i učinio - navodi izvor za "Skandal".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalia Dragojević, Huso Mujić

- Čuo sam i da je Huso išao u Sarajevo da uporedi svoj uzorak sa tim uzorkom što je dobio od navodne unuke i saznao je da to dete ipak nije Dalilino, možda se to samo tako priča po selu, ali se priča. Ja vam prenosim sve što sam čuo. Valjda nije hteo da se ogreši o devojčicu ako mu je stvarno unuka, pa je zato to, navodno, uradio i sad može mirno da spava - smatra izvor za pomenuti nedeljnik i zaključuje:

Foto: printscreen rtv pink

Dalia Dragojević, Zadruga 5

- Inače, o tom detetu se pričalo i dok je ona bila u "Parovima", mislim da su oni i tada radili DNK test jer je Dalila htela da zapuši svima usta! Mislim da i ona sama zna ko joj smešta tu priču, u pitanju je neko ko ne može očima da je gleda. I tada je uzorke obradila DNK laboratorija u Sarajevu i utvrđeno je da se genetski materijal uopšte ne podudara, ali sad je ta priča ponovo potegnuta, pa verujem da je Huso samo hzeo da bude čiste savesti.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Irma

04.05.2022 18:25

Nebrini Huso cerka ti 13 puta abortirala verovatno i nemoze dase ostvari kao majka.