INTIMNA FOTKA ANE JOVANOVIĆ KAKVU JAVNOST JOŠ NIJE VIDELA: Dalilina suparnica potpuno NAGA sedi na WC ŠOLJI i radi OVO, SVI SU U NEVERICI nakon žestokog prizora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović potpuno naga na wc šolji!

INTIMNA FOTKA ANE JOVANOVIĆ KAKVU JAVNOST JOŠ NIJE VIDELA: Dalilina suparnica potpuno NAGA sedi na WC ŠOLJI i radi OVO, SVI SU U NEVERICI nakon žestokog prizora! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović, atraktivna učesnica je koja je u epicentru zbivanja u "Zadruzi 5" jer je uspela da preotme Cara Dalili, sada i definitivno nakon poljupca na početku rijalitija koji su oboje prećutali. Njihove intimne avanture rasplamsanih strasti i "jorgan planina" su tema broj jedan u Beloj kući već danima, a Dragojevićka kipti od besa što je drugi put izigrana od strane kako je ona mislila, voljene osobe.

Razne pikanterije o manekenki su do sada isplivavale, kao i gole fotke sa kreveta, sa obnaženom pozadinom, ali nova intimna slika Daliline suparnice iz toaleta je sve šokirala.

 

 

Naime, Ana sedi na wc šolji potpuno naga, a pretpostavljamo njen bivši dečko Nikola Ilić sa kojim je bila 5 godina u vezi, snima i slika. Više je nego očigledno da je mlađana zadrugarka obožavala da uživa u svojoj golotinji, pa joj svako malo isplivavaju ovakve fotke.

U prilogu ispod pogledajte detaljnije o čemu se radi:

Republika

Foto: printsrcreen

Ana Jovanović na wc šolji!

Podsetimo, njena veza sa Nikolom je bila jako turbulentna, te je u par navrata spominjao da joj je i prevaru oprostio, ali zbog Zadruge je pukla tikva, onda i šokirao otkrićem da je ''Ana ušla u rijaltii kako bi digla sebi cenu'', što je momentalno dovelo do spekulacija da naplaćuje se*sualne usluge, šta je od svega istina ili su samo spekulacije vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading