ODREKLI SU ME SE, NISU ZNALI DA LI IMAM DA JEDEM: Biljana i Dejan se suočili, Dragojević otkrio POTRESNE DETALJE o porodici! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nije ni slutio da njegova majka Biljana Dragojević sluša sve ono što je on izgovarao i to na samo nekoliko metara od njega u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Biljana Dragojević

 

Dejan Dragojević nije ni slutio da se na samo nekoliko metara od njega u studiju nalazi njegova majka Biljana Dragojević, koja je sve vreme slušala njegov intervju. Dejan je prvi put otvoreno progovorio o tome da se osećao odbačenim od strane porodice Dragojević, a onda istakao sve probleme koje su ga zadesili za sve ove godine koje je proveo bez njih. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Biljana Dragojević Zadruga

 

Dragojević je pre nekoliko dana istakao da ga ne zanima majčina podrška, jer nije bila tu kada mu je bila najpotrebnija, pa je potkačio i starijeg brata Davida Dragojevića, za kog je isto poručio da ga ne zanima. Ne znajući da Biljana sve pomno prati u studiju, Dejan je izrekao teške reči, koje će njegovoj majci sigurno odzvanjati u ušima. 

- Nisam sastavni deo njihovog života, jer sam ja morao otići iz porodice Dragojević, oni su me ogradili od svega toga. Sa tatine strane sam sa svima u kontaktu. Oni ne znaju šta sam ja prolazio kada su me se odrekli, da li sam imao da jedem, nije ni tog Davida interesovalo. Rođendan su mi čestitali preko telegrama, zašto bih ja patio za nekim koga ne interesujem. Nedostajali su mi na početku, ali mi je dolazio otac - govorio je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o Dejanu Dragojeviću Zadruga

 

Podsetimo, nakon što je uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević, koja mu kasnije postaje i supruga, Dejan se potpuno okrenuo protiv svoje porodice. Šuškalo se da je Dalila bacala razne vradžbine na njega, da ga je okrenula protiv njegove vere, a definitivno da on i dalje ne želi da čuje za svoju porodicu i nakon što je njegova supruga postala omražena preljubnica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

08.11.2021 12:10

Izašli iz rijalitija sa velikim parama. Zašto da ih neko pita da li imaju za jelo? Da li su oni, kao mladji i puni para, nekoga pitali da li ima?

Odgovori 17 1