Teodora rekla sve o Ćazimu i sebi!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.11.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćazim Osmani progovorio je o svom poznanstvu sa aktuelnom učesnicom "Zadruge" Teodorom Džehverović. Pevačica je leto iza nas provela na njegovoj jahti i u hotelu, a u početku je ove priče demantovala.

RepublikaFoto: instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

Kontroverzni biznismen je za Pink.rs izjavio kako mu je smešno kada čuje da ga Teodora gleda kao oca, ali i dodao da će je ponovo zvati kod sebe u Poreč. Sinoć kada su gostovali novinari u studiju rijaliti-programa "Zadruga", ova tema ponovo je došla na dnevni red.

Međutim, prvi put pevačica je odlučila da kaže kako je stvarno upoznala Ćazima i odakle se ona našla u njegovom društvu. Teodora je istakla da je u Poreču snimala spot, gde je upoznala Ćazima i njegovu devojku.

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani

- Ja sam bila samo u kontaktu sa njegovom devojkom. Ja njegov broj telefona nemam. Gledala sam ga kao oca! - ponovo je naglasila Teodora.

Ona je sa svojim momkom Anđelom Rankovićem pričala na ovu temu nešto kasnije, dok se presvlačila. Tada mu je rekla da razmišlja kada su nastali snimci koji kruže internetom i ko bi to mogao da plasira u javnost, a kako je sve izgledalo, možete pogledati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fini

12.11.2017 21:28

E ljudi samo idite n acazimov instagram... toliko o njegovoj "finoci"