NOVI SKANDAL TRESE ZADRUGU! Nadežda i Toma u klinču, letele stvari, pa pretnje: GOLA ćeš izaći odavde, nećeš me više ucenjivati!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.12.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drmatičan presek!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadeždi popustile kočnice

Nadežda Biljić otrčala je u garderober kako bi pobacala stvari Tome Panića, nakon burne svađe. On je odmah potrčao za njom kako bi je sprečio, te je i obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Nadežda je zgrabila Tominu posteljinu, nakon što ju je on izbacio iz garderobera i bacila mu ispred Bele kuće.

-Ostavi moje stvari, je l' se tako ponaša majka jednog deteta? J*bem ti sve! - urlao je Toma.

-Još jedno mi baci stvari, gola ćeš izaći odavde! Sve što sam ti kupio... Kod 100 p**ki ima da idem, nećeš moći da me uceniš, ako ja potegnem priču sa sudom, kao što si htela da mi namestiš zatvor! - poručio je Toma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda se nije smirivala

Toma je otišao kod bivše devojke Mine Vrbaški kako bi joj se jadao, a ona ga je savetovala da se skloni od Nadežde i da je kulira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

26.12.2020 11:32

Pretnja: GOLA ćeš izaći odavde, nećeš me više ucenjivati! . . . . . . Posle toga Nadežda se zaustavila i posle razmišljanja se svima izvinila. Svesna je da jo je Toma ostavio velike pare a on ih potrošila na spotove i ulepšavanje, umesto na dete.