Zadruga još nije ni počela, a već je moguća DISKVALIFIKACIJA

Autor: Srbija danas, Republika

Zadruga

06.09.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i taj dan. Večeras od 21h, zvanično počinje četvrta sezona rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Foto: Ilustracija

Svi učesnici su u karantinu, nestrpljivo očekuju sam početak rijalitija kada će se useliti na velelpno imanje u Šimanovcima i čuvenu Belu kuću.

Danas je ekipa jedne naše emisije obišla sve buduće učesnike u karantinu kako bi proćaskala sa njima o onome što ih večeras očekuje, kao i o njihovim utiscima iz karantina. 

 

Ono što je zanimljivo jeste da, učesnicima nije dozvoljeno da se druže, niti ostvaruju bilo kakav kontakt do trijumfalnog ulaska u Belu kuću. 

Shodno ovome, pre par sati je na društvenoj mreži Instagram na privatnom profilu Stefana Šebeza osvanuo stori sa budućom ćimerkom i zadrugarkom Ivanom Marinković, upravo iz karantina.

Foto: Instagram.com/ivana_mariinkoviic/printscreen

Da li je produkcija reagovala, i da li će reagovati na ovakve nedozvoljene poteze novih zadrugara, ostaje nam da saznamo, pošto za sada očigledno je da se oni u karantinu dobro provode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading