SLAVNI GLUMAC OSTAVIO 25 GODINA MLAĐU RUSKINJU: Tom Kruz šokirao ceo svet, a OVO je razlog raskida!

Autor:

Zabava

22.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac je odlučio da stavi tačku na vezu s Elsinom Kajrovom.

SLAVNI GLUMAC OSTAVIO 25 GODINA MLAĐU RUSKINJU: Tom Kruz šokirao ceo svet, a OVO je razlog raskida!

Foto: Shutestock

Posle svega nekoliko meseci zabavljanja američki glumac Tom Kruz (61) raskinuo je s 25 godina mlađom Ruskinjom Elsinom Kajrovom. I to baš kad je upoznao njenu decu iz prvog braka!

Mediji spekulišu da je u njihovom odnosu nešto zaškripalo, a stvar dodatno komplikuje i to što oboje žive u istom kraju, pa bi vrlo često mogli da se sreću, što ni jednom ni drugom neće biti baš prijatno.

Navodno su raskinuli jer glumac više ne oseća emocije prema njoj, ali s obzirom na to da žive u istom naselju želeo je da ostanu prijatelji, prenosi The Sun.

Završiti na loš način bi bilo nezgodno, jer mogu da se sretnu i u liftu - rekao je Tomov prijatelj, pa dodao:

Među njima nema ljutnje, a za njega je njihov odnos jednostavno prošao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Tom je bio toliko zaljubljen u Elsinu da je jednom prilikom zakupio ceo restoran kako bi mogli da uživaju u romantičnoj večeri u četiri oka. 

Inače, njihova veza privlačila je pažnju javnosti budući da je Kruz čak 25 godina stariji od Elsine. Ova lepa Ruskinja je ćerka poslanika u ruskoj vladi, a u rodnoj zemlji je poznata po braku koji ima iza sebe sa bogatim Rusu koji se bavi trgovinom dijamanata.

Glumac iza sebe ima dva propala braka i to oba sa koleginicama. Prvo je 11 godina proveo sa Nikol Kidman, tokom kojih su usvojili dvoje dece, ali je njegova posvećenost Sajentološkoj crkvi loše uticala na porodicu. Iz istih razloga se razveo i od Kejt Holms sa kojom ima ćerku Suri, a koja je preuzela na sebe starateljstvo i oca gotovo da ne viđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading