TUŽNE VESTI! Preminuo poznati glumac, supruga u crnini otkrila sve o TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

23.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenada preminuo glumac, supruga saopštila tragične vesti!

TUŽNE VESTI! Preminuo poznati glumac, supruga u crnini otkrila sve o TRAGEDIJI!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Nedavno je javnost potresla tužna vest o smrti poznatog glumca Gerija Grejema. Njegova bivša supruga Suzan Lavel podelila je ovu vest na društvenim mrežama, izazivajući veliku tugu širom sveta. U emotivnoj objavi na Fejsbuku, Suzan je otkrila da je Geri preminuo u 73. godini života, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu glume.

Suzan Lavel je u svojoj objavi na Fejsbuku izrazila duboku tugu povodom gubitka Gerija. Ona ga je opisala kao neverovatnog glumca i oca njihove ćerke Hejli Grejem, ističući bol koji ih je obuzeo zbog njegovog odlaska. Njegova supruga Beki takođe je bila uz njega u tim teškim trenucima, pružajući podršku i utehu.

- Jako sam ožalošćena što javnost moram da obavestim da je moj suprug, izvrstan glumac, preminuo u 73. godini - napisala je supruga pokojnog glumca. 

- Njegova smrt je bila iznenadna tako da molim sve da puste mene i našu ćerku da tugujemo na miru.


Geri Grejem ostavio je neizbrisiv trag u filmskoj industriji, a najpoznatiji je po svom radu na Zvezdanim stazama. Njegova uloga ostaje zapamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji popularne kulture, obeležavajući njegovu karijeru kao vrhunskog glumca.

Geri Grejem će zauvek biti upamćen po svom doprinosu filmskoj umetnosti, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će živeti i nadalje kroz njegova remek-dela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading