UMRO POZNATI PEVAČ NAKON TEŠKE BORBE: Virus mu potpuno razorio telo (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u svetu muzike!

UMRO POZNATI PEVAČ NAKON TEŠKE BORBE: Virus mu potpuno razorio telo (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Popularni grčki pevač Vasilis Karas preminuo je u 70. godini nakon duge i teške borbe sa teškom bolešću, prenosi "Ekathimerini", ali se kao uzrok smrti navodi moždani udar. Kako javljaju grčki mediji, on je lečen u jednoj od najprestižnijih bolnica u Solunu, ali mu se zdravlje naglo pogoršalo kada se zarazio koronavirusom.

Inače, Vasilis Karas je bio pod medicinskim nadzorom u jednoj od najprestižnijih bolnica u Solunu, gde je vodio tešku bitku protiv raka. Međutim, njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo nakon što se inficirao virusom kovid-19, što je dodatno otežalo njegovu borbu.

Republika

Foto: Wikipedia/Erud

Vasilis Karas umro

Rođen 12. novembra 1953. godine u Kokinohoriju, malom mestu u blizini Kavale, Vasilis Karas ostavio je neizbrisiv trag u grčkoj muzičkoj industriji. Snimio je prvi album 1980. godine i tokom svoje karijere sarađivao je sa brojnim grčkim muzičkim zvezdama, ostavljajući neizbrisiv pečat u grčkoj muzičkoj kulturi.

Tokom svoje profesionalne karijere bazirane u Solunu, Karras je postigao zlatne i platinaste ploče. Njegov najveći komercijalni uspeh postignut je sa albumom "You Made Me a Tramp", koji je prodao preko 180.000 kopija.

Ovaj tužan događaj ostavlja dubok trag u grčkoj muzičkoj zajednici i među obožavaocima širom sveta. Vasilis Karas će zauvek ostati upamćen po svom muzičkom nasleđu i doprinosu grčkoj muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading