UMRO ČUVENI POLICAJAC IZ HIT SERIJE: Srbi će ga pamtiti zauvek po ovo ulozi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraće i teške bolesti, proslavljeni glumac je izdahnuo.

UMRO ČUVENI POLICAJAC IZ HIT SERIJE: Srbi će ga pamtiti zauvek po ovo ulozi (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Američki glumac Andre Brauer preminuo je u 61. godini posle kraće i teške bolesti, a njegov publicista je potvrdio tužne vesti za američke medije. Brauer je, inače, poznat gledaocima u Srbiji po ulozi detektiva Frenka Pembltona u seriji "Homicide" (Odeljenje za ubistva), za koju je osvojio dve "Emi" nagrade. Takođe, bio je prepoznatljiv po ulozi kapetana Rejmonda Holta u seriji "Brooklyn Nine-Nine". Njegov publicista je potvrdio tužne vesti za američke medije.

Brauerova karijera je dostigla vrhunac 1998. godine, kada je dobio "Emi" nagradu za ulogu Pembltona. Drugi put je osvojio ovo priznanje za ulogu kriminalca u seriji "Lopov". Pored uloga u TV serijama, Brauer je ostvario zapažene uloge u brojnim filmovima kao što su "City of Angels", "Frequency", "Poseidon", "Primal Fear", "Duets", "The Mist", "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", "Salt" i "The Gambler".

Republika

Foto: shutterstock

Andre Brauer umro

Inače, proslavljeni glumac rođen je u Čikagu, Brauer je bio najmlađe od četvoro dece. Diplomirao je na Stenfordu, a glumu je učio na Džulijardu. Iako je postigao značajan uspeh u karijeri, glumac je isticao da mu je porodica bila prioritet. Iza sebe je ostavio suprugu Ejmi Brabson, takođe glumicu, i troje dece. Njegov kolega iz serije "Brooklyn Nine-Nine", Teri Kruz, odao je počast Braueru putem objave na Instagramu, ističući nezamenjiv talenat i 8 godina zajedničkog rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading