ZAVELA OCA I NJEGOVOG MALOLETNOG SINA: Glumica obojici RODILA decu, izbio SKANDAL!

Autor:

Zabava

30.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Glorija Grejem ostala je upamćena po svom skandaloznom ljubavnom životu!

ZAVELA OCA I NJEGOVOG MALOLETNOG SINA: Glumica obojici RODILA decu, izbio SKANDAL!

Foto: PRINTSKRIN, YOUTUBE/SIGHT AND SOUND

Slavna glumica Glorija Grejem bila je jedna od najznačajnijih ličnosti Holivuda krajem 40-ih i tokom 50-ih godina prošlog veka. Osvojila je prestižnu nagradu Oskar za najbolju sporednu ulogu u filmu "Grad iluzija", ali nakon mjuzikla "Oklahoma!" iz 1955. godine, njena filmska karijera nije nastavila uzlaznu putanju.

Republika

Foto: PRINTSKRIN, YOUTUBE/SIGHT AND SOUND

Glorija Grejem

Glorija Grejem je bila poznata po brojnim skandalima i burnom ljubavnom životu. Bila je udata za režisera Nikolasa Reja i njegovog sina Tonija Reja, a sa obojicom je imala decu. Kad je prvi put zavela pastorka imao je samo 13 godina, a njegov otac, njen suprug, zatekao ih je u krevetu.

Nakon braka sa Nikolasom, udala se za izvesnog Saja Hauarda, a potom i za Tonija, koji je tada već odrastao, a njihov brak trajao je 14 godina.

Nakon završetka filmske karijere, Glorija Grejem se posvetila pozorištu, uz povremene uloge na filmu i televiziji. Umrla je u Njujorku 1981. godine od raka dojke, ostavivši iza sebe burnu prošlost i nasleđe jedne od prvih "filmskih zvezda". Umrla je u Njujorku, 5. oktobra 1981. godine od raka dojke. Tokom života uživala je u bogatstvu, a na kraju ostala bez ičeg.

Republika

Foto: PRINTSKRIN, YOUTUBE/SIGHT AND SOUND

Glorija Grejem

Glumac Piter Tarner, sa kojim je imala poseban ljubavni odnos, posvetio je deo svojih memoara poslednjim godinama njenog života, ističući njenu ljudsku stranu koja je često bila zanemarena. Kada su se sreli, ona je imala 55, a on 26 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading