JEDVA HODA NAKON HOSPITALIZACIJE: Džoni Dep uslikan prvi put nakon što je PRONAĐEN BEZ SVESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se oporavlja, zabrinuo fanove prvim pojavljivanjem nakon zdravstvenog problema

JEDVA HODA NAKON HOSPITALIZACIJE: Džoni Dep uslikan prvi put nakon što je PRONAĐEN BEZ SVESTI! (FOTO)

Foto: shutterstock, Tanug/AP

Čuveni glumac Džoni Dep se krajem jula onesvestio u svojoj hotelskoj sobi u Budimpešti, nakon čega je hospitalizovan. On je trebalo da nastupa sa "Holivudskim vampirima", ali nije mogao da se popne na scenu Arene.

- Sve je bilo spremno, scena, ekipa iza. Niko nije mislio da može da se desi bilo kakav problem, pogotovo nakon što su momci iz benda tog popodneva odradili tonsku probu - rekao je jedan od radnika Arene.

Sada su osvanule prve fotografije nakon njegove hospitalizacije. Džoni se pojavio u Bostonu, gde je uslikan. Na sebi je imao odelo, osmeh na licu, ali je svoje fanove zabrinuo jer je hodao uz pomoć štapa.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Podsetimo, koncert u Budimpešti je morao da bude otkazan zbog Džonijevog zdravstvenog stanja.

- Zbog nepredviđenih okolnosti, Vampiri će morati da otkažu večerašnji koncert u Budimpešti. Sve karte će biti refundirane. Volimo i cenimo naše fanove koji su doputovali da nas vide i veoma nam je žao - pisalo je u saopštenju benda.

Koncert koji je otkazan ranije je odložen, jer je Džoni imao povredu zgloba.

Inače, nakon što je oslobođen optužbi za nasilje u porodici na suđenju sa bivšom suprugom Amber Herd, Džoni se vratio glumi i to u ostvarenju "Žana di Bari", filmu koji je snimljen na francuskom jeziku i kojim je otvoren 76. Kanski filmski festival. Džoni je glumio kralja Luja XV.

Republika

Foto: Tanug/AP

Džoni Dep

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading