PEVAČ BIVŠOJ HTEO DA DONIRA BUBREG, A ONDA GA ŠUTNULA ZBOG DRUGOG: Ispovest koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski pevač i tekstopisac Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, je planirao tadašnjoj devojci Seleni Gomez da donira bubreg, a ona ga je samo par nedelja kasnije ostavila zbog drugog.

PEVAČ BIVŠOJ HTEO DA DONIRA BUBREG, A ONDA GA ŠUTNULA ZBOG DRUGOG: Ispovest koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, proslavio se 2010. godine kada je objavio niz pesama pod njegovim umetničkim imenom, a pravu slavu je dočekao tek 2013. godine kada je izbacio svoj prvi album.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Abel Tesfaje i Selena Gomez

Kanadski pevač je svoj privatni život uvek držao za sebe, a onda je obelodanio da je u vezi sa Viktorijinim Anđelom, Belom Hadid. Bela i Abel su bili par godina zajedno, putovali su po celom svetu, bila mu je u spotovima, a onda je sve to naglo presekao kada se do ušiju zaljubio u pevačicu Selenu Gomez.

Selena i Vikend su bili zajedno 10 meseci, a njihova cela veza je bila medijski propraćena.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Abelova prva objava Selene Gomez

Naime, pevač je raskinuo sa manekenom Belom kako bi uplovio u vezu sa mladom pevačicom, a prve slike su objavili samo dva meseca nakon raskida. Nedugo zatim, otputovali su u Italiju zajedno kada je ujedno Abel prvi put objavio Seleninu sliku na svoj Instagram nalog.

U februaru 2017. godine kada je Abel prosavljao svoj rođendan, pevačica je izdvojila 30.000 dolara za ovo slavlje, iako nije prisustvovala istom zbog poslovnih obaveza. Takođe, spekulisalo se da je par počeo zajednički život u Njujorku u jednoj luksuznoj zgradi jer Selena ceo život živi po hotelima zbog posla.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Selena Gomez

U septembru 2017. godine Selenu je zadesila tragedija jer je morala hitno na transplantaciju bubrega zbog bolesti "Lupus" sa kojom se bori od rođenja. Vikend je odmah otkazao sve svoje predstojeće nastupe kako bi mogao da bude pored nje. Čak je hteo da joj donira bubreg i podvrgao se svim analizama, ali nažalost nije im se podudarala krvna grupa, pa joj je tako bubreg donirala najbolja prijateljica.

Poslednji put kada je par viđen zajedno jeste 12. oktobar 2017. godine, a nakon njenog oporavka pevač se vratio na turneju.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Selena Gomez i Abel Tesfaje

Selena se tada vratila u Los Anđeles gde je napravila žurku na koju je došao njen bivši dečko Džastin Biber, koji joj se javio kada je čuo za njene zdravstvene probleme.

Samo par dana kasnije Selena i Džastin su uhvaćeni na doručku zajedno nakon kog su posetili crkvu, a par sati kasnije je izašla informacija da su Selena i Abel raskinuli.

Vikend se tada povukao iz medija i otpratio je sve pevačicine prijatelje i rodbinu sa društvenih mreža, a razlog raskida je naveo - daljinu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Abel Tesfaje kači Selenu Gomez

Selena i Džastin su otpočeli svoju vezu koja je trajala samo par meseci jer je pevač ostavio zbog sadašnje supruge Hejli Biber, dok se Vikend tada pomirio sa Belom, a nedugo zatim je i raskinuo. Selena je nakon toga priznala da se bori sa alkoholizmom i zloupotrebom droge, pa je tako završila na rehabilitaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojan

06.02.2022 23:57

Fufa obicna,sebicna nezahvalna patkara