UBIO MAJKU, PA GUŠIO TRANSRODNU DEVOJKU: Bivši učesnik rijalitija prijavljen za NASILJE, procurile SKANDALOZNE PREPISKE: Žrtvovaću te!

Autor:

Zabava

08.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antala Skendžića, bivšeg učesnika rijalitija "Veliki brat", bivša devojka je prijavila za nasilje!

UBIO MAJKU, PA GUŠIO TRANSRODNU DEVOJKU: Bivši učesnik rijalitija prijavljen za NASILJE, procurile SKANDALOZNE PREPISKE: Žrtvovaću te!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Tv Arhiva

Jelena Teodorova, devojka nekadašnjeg učesnika "Velikog brata" Antala Skendžića, prijavila ga je za nasilje i pretnje, saznaje "Informer", koji je došao u posed skandaloznih prepiski.

Republika

Foto: Društvene mreže

Jelena Teodorova

Jelena, koja je inače transrodna osoba i ranije se zvala Džems Jankić, nakon incidenta otišla je kod rodbine u Ašanje, a danas u toku dana primila je preteću poruku od Skendžića.

- Jelena, kurvetino. Šta me prijavljuješ policiji? To je između nas, nema policija šta da traži. Sledi kazna. Žrtvovaću te kao kokošku, po starodnevnim ritualima plemena Maja. Sahranuiću te živu pored tvoje Zorice. Sa mnom se niko ne zajebava. Pustiću ti krv da natopi zemlju i opere sramotu koju si mi nanela. Dolazim večeras u Ašanje. Neće te spasiti ni Bog, ni policija. Umrećeš - stoji u poruci koju je Antal poslao Jeleni putem Fejsbuka, prenosi gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Antal Skendžić, nekadašnji učesnik "Velikog brata"

KO JE ANTAL SKENDŽIĆ?

Antal Skendžić bio je učesnik rijaliti programa "Veliki brat", a 2007. godine svirepo je ubio majku Rozaliju, usmrtivši je na kućnom pragu ubodom nožem, direktno u srce. Na suđenju je ustanovljeno da je Skendžić u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena. Skendžić je pušten koju godinu ranije iz zatvora, a krov nad glavom mu je obezbedila baka, koju je maltretirao i kojoj je 2014, takođe, pretio smrću.

Teodorova se oglasila i detaljnije progovorila o paklu kroz koji je prošla sa bivšim partnerom.

- Ostavila sam Antala pre mesec dana. Dobila sam nasledstvo od majke koja je preminula i vratila se u selo Ašanja, gde sada živim sa ujakom. U vezi sam prolazila kroz pakao sa njim, a prolazim ga i sada. Maltretirao me je fizički. Krvnički me je šamarao i gušio. Tukao me je i prutom. Na svaki mogući način me je maltretirao. Fizički me je eskploatisao i terao me da se bavim prostitucijom, iako sam sa tim prestala. Više se i ne šminkam. Živim normalnim životom i radim kao poslovođa u jednom marketu - priča Jelena, pa nastavlja:

- Stravične pretnje su počele kada sam rekla da se selim i da ga ostavljam. Poludeo je. Govorio je da će me sahraniti pored mrtve majke. Prijavila sam ga policiji i postoji zapisnik. Bojim se za sebe. Uplašena sam za svoj život. Na sve to, ne mogu da tvrdim da je on jer nisam videla, ali nekoliko puta sam poslednjih dana videla i otvorenu kapiju dvorišta - završava Jelena Teodorova za "Informer".

Republika

Foto: Prntscrin

Antal Skendžić pojavio se u rijalitiju "Veliki brat"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading