NAŠ POZNATI VODITELJ GAZI EVRE PO PODU: Šok snimak o kom bruji čitava nacija, kadrovi od kojih ćete se izbezumiti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana napravio haos jednim snimkom!

NAŠ POZNATI VODITELJ GAZI EVRE PO PODU: Šok snimak o kom bruji čitava nacija, kadrovi od kojih ćete se izbezumiti! (VIDEO)

Foto: Promo

Poznati voditelj i pevač Bora Santana nedavno je objavio video na svom Instagram profilu koji je privukao veliku pažnju. Na snimku se vidi kako su novčanice od 100 evra razbacane svuda po podu na jednom privatnom veselju. Atmosfera je bila euforična, a novac je doslovno leteo kroz vazduh.

 

 

Bora, poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, delovao je potpuno opušteno dok je snimao ovaj neobičan prizor. Uz smeh i povike oduševljenja prisutnih, novčanice su padale kao konfete. Bilo je jasno da su gosti na veselju bili u potpunosti uhvaćeni u trenutku, uživajući u proslavi bez obzira na novac koji je bio razbacan okolo.

Ovaj video je brzo postao viralan, privlačeći hiljade pregleda i komentara. Mnogi su bili iznenađeni količinom novca koja je bila razbacana, dok su drugi komentarisali kako je to samo još jedan dan u životu Bore Santane.

 

Bora nije pružio mnogo konteksta za video, ostavljajući svoje pratitelje da nagađaju o tačnoj prirodi događaja. Bez obzira na to, jedno je sigurno - ovaj video će ostati zapamćen kao jedan od najluđih trenutaka koje je Bora podelio sa svojim fanovima na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading