MATORA OŠTROKONDŽA, ULIČARKA i SELJANČURA: Ivan Marinković nastavlja rat sa Zoricom, otkrio šta se dešava sa TUŽBOM!

Autor:

Zabava

30.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob bivših rijaliti takmičara ne prestaje, Marinković ponovo razvezao jezik!

MATORA OŠTROKONDŽA, ULIČARKA i SELJANČURA: Ivan Marinković nastavlja rat sa Zoricom, otkrio šta se dešava sa TUŽBOM!

Foto: Republika TV, youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković je rijaliti igrač koji ima jako veliko iskustvo u tom formatu, a tokom učešća imao je brojne rijalite sukobe, među kojima je najveći bio sa pevačicom Zoricom Marković. Pevačica je izjavila kako je tužila Ivana pre izvesnog vremena, ali on sada govori drugačije.

- Nema sudskog procesa, ona mene nije tužiila, već otišla i prijavila me u policiju. Ona je otišla u policijsku stanicu i prijavila to, a ja sam dobio poziv na koji sam se uredno javio i dao izjavu - započeo je Ivan, a onda se nadovezala i njegova novopečena supruga, Jelena Ilić.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ivan Marinković

- Otišao je pre nego što je i dobio poziv. Ona je već na televiziji ispričala kako ima zabranu prilaska. Muka mi je kad to čujem, prestanite da opterećujete sudstvo svojim budalaštinama. Ona više nije znala šta će od sebe. došla je do toga da se tužaka sa ljudima iz rijalitija - oštro je izjavila Jelena.

- Zabrana prilaska se dobija ako postoji osnovana sumnja za nešto... Nisam tražio kontra-tužbu, dao sam svoje viđenje stvari. Tražio sam zabranu prilaska od nje - rekao je Ivan, a potom je, po starom običaju, izvređao Zoricu.

- Ona je uličarka, oštrokondža matora i seljančura. Za nju mogu da kažem da jedini pravi loš čovek kog sam upoznao u rijalitiju - izjavio je Marinković za Srbiju Danas.

Podsetimo, tokom emisije "Narod pita" koja se emitovala pre nekoliko meseci, Zorica je ispolivala sokom Ivana, koji je spominjao i pevačicinog sina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u emisiji "Narod pita"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Sodoma i Gomora

01.10.2023 07:41

Zamislite kada ovako nesto kaze covek koji je krao salame po samoposlugama...to je ono, ko o cemu kurva o postenju! Skupi se sljam i onda kritikuju jedni druge .... strahota.

Ana

01.10.2023 11:00

Prava seljancura nista covek nije pogrešio dekintirala pa preko suda da zaradi za hleb