VODITELJ DOBIO ŠOK PONUDU! Darko Tanasijević o ovome nije mogao ni da sanja!

Autor: Republika/ A. N.

Zabava

01.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević u uživo programu dobio šokantnu ponudu.

VODITELJ DOBIO ŠOK PONUDU! Darko Tanasijević o ovome nije mogao ni da sanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

Sinoć je na televiziji Pink održana još jedna emisija "Narod pita", u kojoj je voditelj Darko Tanasijević imao posebne goste. Naime, pored toga što su u emisiji bili bivši zadrugari, Mikica Bojanić, Nenad Lazić Neca i Bojanić Simić, u studio na Dedinju došli su i pilot pukovnik Almir Asanović i verna gledateljka Ljiljana Selimović

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Emisija "Narod pita"

Kao i svake noći brojna publika se javila u program uživo, kako bi komentarisala dešavanja iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", a jedan od gledalaca koji se uključio imao je zanimljivu ponudu za voditelja Darka. Naime, Tanasijević je od vernog gledalaca koji se javio dobio ponudu da mu bude kum, ukoliko uspe da osvojio jednu damu iz publike, na koju je od samog početka letnje sezone "Narod pita" bacio oko. 

- Darko, ako bude nešto bićeš mi kum. To stvorenje želi da bude pored mene, ti znaš da ja neću nikad da slažem, a ta devojka nek mi se javi da je usrećim - rekao je gledalac Novica voditelju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Podsećamo, sutra na televiziji Pink počinje novi rijaliti program "Elita", a još od završetka šeste sezone rijalitija "Zadruga" sepkuliše se koji učesnici će se naći na imanju u Šimanovcima. Razna imena provlače se po društvenim mrežama i mnogo se nagađa, ali je produkcija zvanično potvrdila samo ulazak Milene Kačavende, Mensura Ajdarpašića, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša i Slobodana Josipovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mika

01.09.2023 21:49

Ja pomislio da je neki dečko zaprosio Darka