PORODILA SE ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA: Slavni glumac postao DEDA, a evo kog pola je beba!

Autor:

Zabava

25.04.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena, godinama živi u Los Anđelesu, gde se i porodila.

PORODILA SE ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA: Slavni glumac postao DEDA, a evo kog pola je beba!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Slavni glumac Zoran Cvijanović postao je deda! Njegova ćerka Milena donela je na svet devojčicu, a iako zvanično nije poznato koje ime su roditelji odabrali za svoju bebu, jedna od Mileninih prijateljica na Instagramu je tokom žurke povodom dolaska na svet malene devojčice napisala:

- Tako sam srećna zbog tebe i Lane - napisala je Milenina prijateljica, što je podgrejalo sumnje da je bebica dobila ime po baki, Mileninoj majci Lani.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/milenacvijanovic

 

 

Inače, ćerka Zorana Cvijanovića godinama živi u Los Anđelesu, gde se i porodila. Milena je završila prestižni Berkli, a sama je obezbedila novac za školovanje budući da je glumac u to vreme upao u finansijske probleme. Kako je sama navela, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige...

Milena se 2019. godine udala za Patrika Kraulija, zgodnog fitnes instruktora. Prošle godine uselili su se u novi, veći stan. Čekali su prinovu, pa im je bilo potrebno i više mesta.

 

 

Njen suprug Patrik je pratiocima na Instagramu otkrio kako je svakodnevne treninge uskladio sa brigom o bebi.

- Dok je moja prelepa žena vežba, ja sam se šetao po teretani sa ćerkicom koja je spavala u kolicima. Koristio sam svaku priliku da uradim poneku vežbu - napisao je uz snimak na kojem se vidi kako vežba u teretani dok su pored njega "parkirana" golica za bebu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Da li je

25.04.2024 16:39

to zarazno ?! Ona nije "poznata licnost", samo je cerka u Srbiji poznatog glumca ! Zasto onda trazi paznju javnosti ?! Kakva im to vrsta potvrde fali ???

Kata

25.04.2024 17:55

Ona je i unuka još čuvenijeg glumca Marka Todorovića čuvenog ,, prijatelja Milana" iz Žikine dinastije.On joj je deda po majci.