TAMARA DRAGIČEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica izazvala HAOS JEDNIM detaljem!

Autor:

Zabava

15.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević pozirala.

TAMARA DRAGIČEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica izazvala HAOS JEDNIM detaljem!

Foto: instagram/printscreen/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Glumica Tamara Dragičević nedavno je na društvenim mrežama iznenadila javnost objavivši fotografiju na kojoj pokazuje svoj trudnički stomak u haljini pripijenoj uz telo i golih leđa. Stomak se savršeno ocrtavao, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali, sa mnogima koji su isticali kako blista i izgleda prelepo kao trudnica.

Tamara Dragičević i Petar Benčina, popularni glumački par, venčali su se 2016. godine. Krajem iste godine dobili su ćerku Stašu, a tri godine kasnije, u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara. Sada, četvoročlani dom ovog para će se dodatno proširiti dolaskom trećeg deteta.

 


Ovu srećnu vest par je vešto krio od javnosti sve do sada, kada je Tamara objavila sliku svog trudničkog stomaka. Reakcije javnosti su bile iznenađenje i oduševljenje, sa mnogobrojnim komentarima koji su iskazivali divljenje prema paru i njihovoj porodičnoj sreći.

Tamara Dragičević je poznata po svojim zapaženim ulogama u domaćim filmovima i serijama, ali i po javnim nastupima gde je uvek izazivala pažnju svojim stilom i pojavom. Ovaj javni prikaz trudničkog stomaka je samo još jedan u nizu njenih hrabrih i samouverenih nastupa.

Foto: Instagram.com

Tamara Dragičević

 

- Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega" - ispričala je Tamara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading