KAKVA TRANSFORMACIJA! Branka Katić totalno promenila izgled, jedan DETALJ izbio u prvi plan! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica je oduvek negovala imidž slatke plavušice.

KAKVA TRANSFORMACIJA! Branka Katić totalno promenila izgled, jedan DETALJ izbio u prvi plan! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Širok osmeh i plava kosa i svi znaju o kome je reč! Glumica Branka Katić oduvek je negovala stil vesele plavušice, što je i njenim ulogama na filmu dalo posebnu čar. Veliku umetnicu zavoleli smo u filmu "Nije lako s muškarcima" kao blesavog devojčurka, a potom su uloge nastvile da se nižu. Osvojila nas je u filmovima "Mi nismo anđeli", "Crna mačka, beli mačor", seriji "Otvorena vrata", kao i u novijem formatu "U klinču", čija treća sezona uskoro stiže na male ekrane.

Republika

Foto: youtube.com/Južni vetar

Branka Katić u seriji "U klinču"

RTS je upravo objavio zvaničan trejler, a u njemu mnogo noviteta. Dok se priča nastavlja i detaljnije razrađuju sudbine glavnih junaka, pa će tako i Aljoša napokon dokazati da je njegovo mesto u muzici, pažnju privlači i novo izdanje Branke Katić.

Naime, glumica je u novoj sezoni pokazala novi izgled - promenila je frizuru i iznenadila sve! Samo jedan detalj totalno je promenio njen imidž budući da je Brankaza potrebe treće sezone serije "U klinču" ošišala kosu stepenasto i stavila šiške.

Inače, u seriji "U klinču" Branka igra suprugu Nikole Koja, a svojevremeno je za naš list otkrila kakva je saradnja sa ovim glumcem.

 

 

- S Kojom je prezabavno snimati. Svaki dan je prepun šala, dogodovština i njegovog fantastičnog humora, koji je doprineo da naše scene zažive još više. Takođe, volim da radim s mladim glumcima zato što su oni prepuni dobre energije i želje da sve rade najbolje što mogu. Kod njih ne postoji zamor, već samo želja da se bude bolji - rekla nam je Branka.

Tinejdžerska serija "U klinču" stiže na proleće na Prvi program RTS, a u njoj ćemo pored Branke gledati i Vojaža, Anitu Ognjanović, Nebojšu Dugalića, Miloša Petrovića Trojpeca i mnoge druge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading