SAHRANJEN MILOVAN GLOGOVAC: Nebojšin otac ispraćen na večni počinak!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protojerej-stavrofor Milovan Glogovac sahranjen je!

SAHRANJEN MILOVAN GLOGOVAC: Nebojšin otac ispraćen na večni počinak!

Foto: St Vladimr LUkić

Protojerej-stavrofor Milovan Glogovac, otac slavnog glumca Nebojše Glogovca, preminuo je iznenada, ostavljajući iza sebe nasleđe ljubavi prema porodici i dubok trag u srcima svojih najbližih. 

Portal Republika našao se na licu mesta u Pančevu, na groblju, gde je upravo na večni počinak ispraćen Milovan Glogovac. 

Sahrani su prisustvovali mnogi prijatelji Nebojše Glogovca, poput Vojina Ćetkovića, ali i mnogi drugi bliski saradnici, koji su ispratili Milovana kod svog sina. Potresne scene sa groblja možete pogledati u galeriji iznad. 

Na sahrani su se pojavile i snajka, ćerka i unuci, koji nisu krili tugu i bol na licima, a u jednom trenutku je došla i Mina, prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca. 

Foto: St Vladimr LUkić

Sahrana Milovana Glogovca

 

U manastiru Vavedenje u Beogradu, održala sei zaupokojena liturgija za protojereja-stavrofora Milovana Glogovca, a nakon toga će biti održano opelo. Nakon obreda, kovčeg sa preminulim sveštenikom biće prenet u Pančevo, gde će biti održan ispraćaj.

Ispraćaj protojereja-stavrofora Milovana Glogovca održan je u Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, sa početkom u 13 časova. Ovo je isto mesto gde je pre pet godina sahranjena njegova supruga Milena, obeležavajući posebnu porodičnu vezu sa ovim grobljem.

Inače, Milica Glogovac, supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, se juče oprostila emotivnom porukom od Milovana Glogovca.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu, napisala je.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading