Lečić uporedio optužbe za silovanje sa Bikovićevim izbacivanjem iz serije "Beli lotos": "DOBRODOŠAO U KLUB"!

Autor:

Zabava

05.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbacivanje Miloša Bikovića iz HBO serije zbog pritiska ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog izazvalo je zgražavanje javnosti u Srbiji i Rusiji, a mnogi glumci pružili su podršku kolegi.

Lečić uporedio optužbe za silovanje sa Bikovićevim izbacivanjem iz serije "Beli lotos": "DOBRODOŠAO U KLUB"!

Foto: ATA Images

Pet dana nakon što je ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine Miloša Bikovića nazvalo "Putinovim glumcem" i preko durštvene mreže Iks postavilo pitanje čelnicima HBO, koji su mu dali ulogu u trećoj sezoni serije "Beli lotos", da li je u redu da sarađuju sa osobom koja, kako su naveli, podržava genocid, srpski glumac je objavio da se protiv njega vodi ciljana kampanja.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Biković je ostao bez uloge, a mnoge kolege iz Srbije oglasile su se tim povodom i uputile mu reči podrške. Među njima bio je i Branislav Lečić, koji je Bikovićev slučaj uporedio sa onim kada se i on sam našao u centru pažnje zbog optužbi za silovanje.

- Moj kolega i prijatelj Miloš Biković imao je priliku da oseti na svojoj koži kulturu isključivosti i šta znači nekome uskratiti pravo na rad lažnom prijavom. Dobrodošao u klub! Sada je osetio na svojoj koži punoću licemerja Zapada. Nadam se da će iz ovoga izaći jači. Moramo da prepoznamo način na koji funkcioniše ta metrica. Nekoga će optužiti za silovanje, a nekoga za to što je navodno Putinov čovek. Na taj način će zapretiti svima ostalima. Zapad je postao perfidan i nehuman u svojoj biti. U ovom trenutku moramo da podržimo jedni druge - rekao je Lečić za Informer.

Nakon što je Milošu Bikoviću, pred sam početak snimanja serije "Beli lotos, otkazan angažman, glumcu je sada nestao i profil na društvenoj mreži Iks, nekadašnji Tviter. Međutim, Miloš je samoinicijativno odlučio da se neko vreme povuče sa pomenute društvene mreže, dok je i dalje aktivan na Instagramu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading