DORĆOLSKA MADONA KOJA JE ZALUDELA DŽEJA: Glumica Maša Đorđević progovorila o ulozi FATALNE ZAVODNICE u filmu "Nedelja"!

Autor:

Zabava

12.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninin lik je nastao po motivu "bele žene" o kojoj je Džej često govorio.

DORĆOLSKA MADONA KOJA JE ZALUDELA DŽEJA: Glumica Maša Đorđević progovorila o ulozi FATALNE ZAVODNICE u filmu "Nedelja"!

Foto: youtube.com/film nedelja

Glumica Maša Đorđević govorila je o svojoj ulozi u biografskom filmu "Nedelja" o pevaču narodne muzike Džeju Ramadanovskom (1964-2020), koji će premijerno biti prikazan 16. januara u beogradskoj MTS dvorani.

Maša je dočarala lik Nine, fatalne plavuše sa Dorćola, prvu ljubav Džeja Ramadanovskog i simpatiju od detinjstva.

- Za razliku od ostalih likova koji su istorijski i istiniti, Ninin lik je fiktivan i nastao je po motivu 'bele žene' o kojoj Džej često govorio. Izuzetno dragoceno u radu na ulozi je bilo to što je scenarista Stefan Bošković jako lepo opisao lik, dosta životno, nije jednodimenzionalan - istakla je glumica.

Prema njenim rečima, u filmu kako pratimo odrastanje Ramadanovskog tako pratimo i Ninu, koja kao vedra devojka odrasta u bogatoj gradskoj porodici, dok ne uđe u toksičnu vezu sa dečkom Zokijem.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

- Nina počinje da se drogira i zanemaruje svoj izgled. Postaje depresivna, autodestruktivna, dekoncentrisana. Tako da mi je najveći izazov bilo nijansiranje tih etapa u njenom životu, promena u psihološkom sklopu koje se dese - rekla je glumica u razgovoru za Tanjug reflektor i ocenila da je lik Nine u filmu prikazan kroz prizmu Džeja.

Zbog ove uloge doživela je fizičke transformacije. Skratila je šiške, ošišala kosu na paž, a šminkala se po ugledu na Madonu iz osamdestih godina. Sa Huseinom Alijevićem, poznatijem kao Husa Bit strit, koji je na ekranu oživeo lik Džeja odigrala je ključne scene.

Prema njenim rečima, Husa se odlično snašao u ulozi Džeja i uvek je bio otvoren za pomoć i savete, i "već od kastinga su scene tekle baš prirodno".

Glumica je dodala da joj se tokom snimanje javila nostalgija za tim vremenom u kome nije živela, te da joj se čini da je u Beogradu osamdesetih bilo više romantike, te da su i prijateljstva bila jača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading