SIN POZNATE GLUMICE JE PREMINUO: Usled srčanih problema, beba je izgubila borbu za život nakon sedam dana, VELIKA TRAGEDIJA koja je RASPLAKALA celu Srbiju!

Autor:

Zabava

15.03.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica doživela je porodičnu tragediju!

SIN POZNATE GLUMICE JE PREMINUO: Usled srčanih problema, beba je izgubila borbu za život nakon sedam dana, VELIKA TRAGEDIJA koja je RASPLAKALA celu Srbiju!

Foto: Facebook printscreen

Snimanje treće sezone najagledanije domaće serije "Igra sudbine" počelo je pre nekoliko dana, a u nastavku će se pojaviti oko dvadesetak glumaca. Jedna od njih biće i Snežana Jeremić Nešković, koju pamtimo iz čuvenog filma Jagoda u supermarketu.

Snežana će se, kao jedan od novih likova, pridružiti ekipi popularne serije u trećoj sezoni. Velika životna tragedija je slomila glumicu, o čemu je otvoreno pričala za medije.

Pre nekoliko godina glumica Snežana je doživela najveću životnu tragediju kada joj je samo 7 dana nakon rođenja preminuo sin.

Maleni Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol. Međutim, ovu divnu glumicu i njenog supruga život je obradovao, pa su postali roditelji ćerke Julije i sina Viktora, prenosi Still, a pišu Magazin Novosti.

 

 

Snežana je najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima "Mala noćna muzika", "Jagoda u supermarketu", učestvovala je i u projektima "Šumska škola" i "Zaboravljeni umovi Srbije", a pojavila se i u seriji "Andrija i Anđelka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading