Marinin nastup PREKINULA POLICIJA!

Autor:

Zabava

20.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković doživela je neprijatnost na nastupu koji je održala početkom ove nedelje u Užicu zbog toga što je policija upala u klub u kom je pevala i prekinula žurku.

RepublikaFoto: Republika
Nije nastavila da peva... Marina

Naime, kordon policije uleteo je u diskoteku odmah nakon što se Viskovićeva latila mikrofona zbog dojave da je na njenom nastupu muškarac za kojim nadležni organi u tom gradu već duže vreme tragaju.

Viskovićeva nije nastavila da peva posle pretresa, iako je diskoteka bila puna

RepublikaFoto: Republika
Neprijatna situacija... Viskovićeva

- Glavni policajac koji je predvodio grupu poručio je Marini da prestane da peva i zatražio da ona i i muzičari koji su sa njom ostanu kako bi i oni bili pretreseni. Pevačica ih je poslušala, kao i većina Užičana, pa je ostala dok policajci nisu proverili sve što su želeli - priča izvor koji se našao u diskoteci. I bez obzira na to što su sva mesta u klubu bila popunjena do poslednjeg mesta, Viskoćeva ipak nije nastavila da peva, pa se izvinila prisutnim gostima jer nije mogla da ih ispoštuje do kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading