KEBA REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE! Otvara salon lepote, evo ko će da mu bude mentor!

Autor:

Zabava

13.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keba je na nagovor jedne prijateljice rešio da završi kurs za pedikira i manikira, a razmišljao je i o tehnikama trajne šminke!

KEBA REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE! Otvara salon lepote, evo ko će da mu bude mentor!

Foto: ATA Images/pixabay

Keba

Pevač Dragan Kojić Keba rešio je da otvori salon lepote, nakon što mu je propao biznis sa travkama i alternativnom medicinom! On je sada rešio da završi kurs za manikira i pedikira, pa će, po svemu sudeći, da ima još jedan zanat u rukama s obzirom na to da je poznato koliko voli da se sređuje, te je ovo bio logičan izbor.


- Keba je na nagovor jedne prijateljice rešio da završi kurs za pedikira i manikira, a razmišljao je i o tehnikama trajne šminke. To je danas unosan posao, može dobro da se zaradi, a i on sada ne nastupa previše, pa ima vremena svemu tome da se posveti - priča nam izvor blizak pevaču i dalje otkriva:

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

 


- Keba je rešio da mu mentor bude žena koju zna dugi niz godina, a pored toga je i sam kod nje išao na neke tretmane. On se ne stidi toga jer je čovek koji vodi računa o izgledu. Sam je već probao i neke metode trajne šminke.


Podsećamo, Keba je pre ovoga imao biznis sa travkama koje je prodavao, ali se izgleda tu nije previše opario.


- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati u sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da, pojavom viška vremena, odlučio sam da otvorim internet-stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim stvarima. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - rekao je ranije Keba za medije, pa je dodao:


- Što se pevanja tiče, sada takođe radim kad stignem i mogu. Već sam ja dugo na estradi i nemam potrebu ni s kim da se takmičim. Svako ko želi da me čuje kako pevam ili sviram zna gde to može da uradi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading