ĆERKA DRAGANE I TONIJA DONELA ZVANIČNU ODLUKU: Pre RAZVODA roditelja obavili su razgovor, OVO su svi detalji DOGOVORA!

Autor:

Zabava

07.04.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor Dragane Mirković sa ćerkom Manuelom!

ĆERKA DRAGANE I TONIJA DONELA ZVANIČNU ODLUKU: Pre RAZVODA roditelja obavili su razgovor, OVO su svi detalji DOGOVORA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Poznata pevačica Dragana Mirković privukla je pažnju javnosti nakon vesti o razvodu od biznismena Tonija Bijelića posle 24 godine braka. Ova vest je uzburkala ceo region, ali različito je uticala na njenu decu, sina Marka i ćerku Manuelu.

Iako je Draganina popularnost prisutna decenijama unazad, njen sin Marko reaguje na pažnju javnosti na svoj način. Pevačica je istakla da Marko povremeno prati njene koncerte, ali to čini "inkognito". Izgleda da ne voli da bude primećen, a posebno ga smeta kada ga devojke primete.

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković sa decom Markom i Manuelom

 

Sa druge strane, Manueli je neprijatno da bude izložena javnosti. Kako je istakla, kao ženskoj osobi smeta joj da se pojavljuje u medijima i da je ima po novinama. Izrazila je svoje nezadovoljstvo majci, koja je pružila podršku i ostavila joj slobodu da se skloni sa društvenih mreža ako to želi.

- Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito... (smeh) Ne voli da bude nešto viđen. Devojke ga primete, hteo ne hteo - rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvod

 

Mojoj ćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko... Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: "Mama, meni je ovo previše". Ja sam rekla: "Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža", to je sve. Meni je samo bitno da su mi deca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga kog oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! - zaključila je Dragana tada za "K1".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading