JELISAVETA I TEODOSIĆ ZAJEDNO PROSLAVLJAJU NJEGOV ROĐENDAN: Ne razdvajaju se, glumica čini sve za njegov osmeh!

Autor:

Zabava

19.03.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas proslavljaju njegov rođendan.

JELISAVETA I TEODOSIĆ ZAJEDNO PROSLAVLJAJU NJEGOV ROĐENDAN: Ne razdvajaju se, glumica čini sve za njegov osmeh!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Danas je dan koji je za košarkaša Miloša Teodosića poseban, jer slavi svoj rođendan. Kako prenosi Telegraf, Miloš Teodosić je sam, kao furija, izleteo iz luksuzne zgrade na Vračaru u kojoj ima stan, ali sa njim nije izašla i Jelisaveta Orašanin. Ona je došla po njega u skupocenom "poršeu" kog vozi, a kada je Miloš ušao u automobil, glumica je nagazila na gas i projurila. 

Vest o navodnom razvodu poznatog srpskog košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Međutim, kako je Republika saznala i pisala, to nije istina, što je potvrdila i Jelisavetina sestra, koja se oglasila i javno obratila Teodosiću.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

 

Sestra Jelisavete Orašanin, Milica, putem društvenih mreža uputila je dirljivu poruku svom zetu povodom njegovog 37. rođendana. Ova gesta privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne komentare. Retko su delili detalje o svom privatnom životu, pa je ovo javno obraćanje izazvalo veliku pažnju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Orašanin

 

Kako su danas Jelisaveta i Miloš viđeni zajedno, jasno je da od razvoda nema ništa i da su opravdali titulu jednog od najskladnijih parova. Zajedno proslavljaju njegov rođendan i čini se da su jači nego ikada i da se ni najmanje ne obaziru na tračeve.

Iako su javne ličnosti, Jelisaveta i Miloš su uvek naglašavali važnost privatnosti. Teodosić je ranije izjavio da razume interesovanje medija, ali isto tako naglasio da će poštovati njihovu privatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laz

19.03.2024 20:31

Razvode se

razdvojeni

20.03.2024 07:16

Tek treba da nauče da žive zajedno