UMRO NAŠ PEVAČ: Tragične vesti stigle iz Toronta!

Autor:

Zabava

18.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pevač narodne muzike preminuo u 75. godini!

UMRO NAŠ PEVAČ: Tragične vesti stigle iz Toronta!

Foto: Pixabay

Sveća

Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga (75), umro je 17. marta 2024. godine, u Torontu.

Muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi se" u izdanju PGP-RTB. Popularnost mu je donela pesma "Svi za Niš".

U Kanadu se preselio krajem osamdesetih godina, gde je i preminuo, prenose "Novosti".

Inače, Mile Agatović Aga rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u izdanju PGP-RTB. Veću popularnost donela mu je hit-pesma Svi za Niš. Pored toga, aranžirao je pesmu Čovek 20. veka Nadice Jovanović.

Preselio se u kanadski grad Toronto krajem osamdesetih godina[1] gde je preminuo 17. marta 2024. godine.

Inače, Mile Agatonović Aga ima jako bogatu diskografiju, jedan od njegovih najvećih hitova je pesma "Peva mi se, igra mi se", a takođe su tu i pesme "Jedna žena mene čeka", "Prokocko sam mladost svoju", "Moja mama, moje Luke", a ipak mu je najveću populatno donela pesma "Svi za Niš", koju je izbacio još 1983. godine. 

Ova tragična vest potresla je javnost, iako Mile Agantović već godinama nije u medijima, otkako se preselio i otpočeo život u Torontu, još pre više od 40 godina. Pevač nas je napustio u 75. godini, a njegovi najbliži se za sad još uvek nisu javno oglašavali. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading