PORODILA SE OGNJENOVA MINA: Voditelj dobio još jednog SINA!

Autor:

Zabava

09.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović Amidžić na svet donela dečaka, koji je dobio najviše ocene!

PORODILA SE OGNJENOVA MINA: Voditelj dobio još jednog SINA!

Foto: Republika.rs, INSTAGRAM.COM/CALLMEANUMI

Mina Naumović Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, porodila se i na svet donela prelepog dečaka, piše "Pink". Mina je sinoć primljena u porodilište, a danas je donela na svet dečaka, koji je dobio najviše ocene.

Podsetimo, Mina i Ognjen su se nedavno venčali u tajnosti, a sin je kruna njihove ljubavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh) - rekao je Ognjen nedavno za "Blic", dok je Mina skoro pisala da bi volela da rodi ćerku:

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je nedavno Mininoj objavi.

Podsetimo, Ognjen je prvog sina dobio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading