OVO NAM JE POSLEDNJE VEČE! Dragana Mirković više neće da peva! Evo šta je poručila publici na koncertu!

Autor:

Zabava

18.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arena je ozbiljan projekat koji mnogo košta, bolje da to ubuduće nekome poklonim i usrećim ga, rekla je folkerka.

OVO NAM JE POSLEDNJE VEČE! Dragana Mirković više neće da peva! Evo šta je poručila publici na koncertu!

Foto: ATAImages

Folk zvezda Dragana Mirković proteklog vikenda obeležila je jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni sa dva vezana spektakularna koncerta humanitarnog karaktera u Areni i poručila publici da je to ujedno i poslednji put da se druži s njima u takvom ambijentu.

 

Naime, pevačica je istakla da je povodom 40 godina karijere imala potrebu da se oduži vernim obožavaocima ovakvim spektaklom, ali da ubuduće ne planira da ulaže pare u takve projekte.

Foto: Republika

Dragana Mirković

 


- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije moje karijere. S vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj Areni koji ću održati - istakla je Dragana na početku drugog koncerta, koji je, kao i prethodni, protekao u sjajnoj atmosferi.


Pošto je ovo mnoge uplašilo, pevačica je kasnije objasnila da to ne znači da će prestati da se bavi muzikom, već da ima i pametnijih načina da potroši ogroman novac koji je, pre svega, potreban za organizaciju ovako velikih događaja.


- Ja se ovim nisam oprostila od pesme i muzike, ako budete to objavili, ovi moji (vatreni fanovi, prim. aut.), biće puna bolnica hitnih slučajeva, nemojte molim vas to da mi uradite - rekla je Dragana, pa objasnila o čemu se tačno radi:


- Kad sam rekla poslednja arena, tu mislim na jednu izuzetno ozbiljnu i tešku organizaciju koja mnogo košta. Ne samo organizatore, nego i mene mnogo košta i kada sam to shvatila, naravno, bio je red da ispunim očekivanja publike i obeležim 40 godina, veliki jubilej, na pravi način, nebitno koliko to košta, ali posle kada sam razmislila, onda sam rekla, mogla sam i to da dam da napravimo nekome kuću dodatno i onda sam sebi rekla, ne, više neću to raditi. I dalje ću se družiti s publikom, postoje lakši načini, postoje jeftiniji načini. Jeftiniji u smislu da ima mnogo pametnijih načina da se taj novac potroši ili da nekome poklonim i usrećim nekoga, zato sam rekla da je ovo moja poslednja arena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goga

18.02.2024 16:49

Ma Gago naša nek si ti nama dobro i neka ima još mnogo tvojih pesama da možemo u njima uživati. Jeste da nikad nisam mogla biti prisutna na tvojim koncertima ali šta da se radi kad se nije moglo. Samo napred kako možeš i želiš a mi tvoji obožavaoci uvek ćemo te VOLETI CARICE ❤️❤️❤️